Followers

19 December, 2012

Bos Baru Lagik


Baru nk selesa ngn bos skng ni...dh nk dpt bos lain plk, pmpuan lak tu. Adehh, dh kaji..dh risik..dh servay..rata2 nye ckp 'agak cerewet' trmasuklah bos aku yg skng ni pn ckp bnda yg sama. Cerewet dr segi ape, xtau la aku. Sama2 la kite nantikan detik waktunya..berkuatkuasa 1 Januari 2013 (cuti so 2 jan dia mari).

Moga2 nya bole la serasi ngn aku. Bukan ape, klau bole biarlah aku keje dlm keadaan yang tenang, xnk stress2 mcm sblm ni smpi susu bdn merudum terus. Klau cerewet nya aku bole handle...aku teruskan aje. Xkisah bg aku keje sebnyak mane pn...tpi jgn lah jenis yg xbole tolak ansur, yg xbacking PA nya, yg dgr sebelah pihak...sgt stress wei dpt bos gaya gitu.

* Susah ati sbrnye...xlalu nk mkn. Nanti stress msti kuat makan *

2 comments:

Dee said...

all the best..dee pun boss baru mula 2 jan..tp yg ni dah kenal pun..skrg pun tgh assist dia..shud be ok lah..

Norhidayu Abdullah said...

dapat bos cerewet mmg payah skit
tp selagi dia x kacau hal2 lain ok kot
setiap org kan ada kehendak dan cara masing2. kalau dah boss, mestilah nak kita ikut cara dia kan..
gud luck.. jgn lah smpai stress
just go with the flow