Followers

17 November, 2010

Wedding

dua org pmpuan ni xleh jumpe.
kejap baik, kejap gado..sabo jelah
biras beras ai(khaslysha), kazen mypie, aku, dihah n naylie

mypie,ammar n kazennya

aku n dihah


Sabtu lepas, sempatlah aku g wedding kazen mypie. Mcm mane aku kate sempat, sb ammar sihat lg masa tu. Cuma selsema ajew. Dihah dh jumpe geng dia..kem salam la nk duduk2 ngn aku. Aku dtg time dekat2 nk makan jew, maaflah ada ank kecik ni payah nk begerak. Dan lagi bole dtgkan murka kalau masing2 buat perangai. Apepun, sebelum wedding ni smpatlah gak aku nyopping baju ank2...sangat2 susah nk cari baju diaorg. Nak2 baju madihah. Manjang nya baju gurl kan pink...abis xkan nk pink manjang mcm wane lain xde. Kalau ada pun wane lain, xbekenan lak dek mata aku...pastu kang xde size dia. Bila dh jumpe baju dihah, baju ammar lak xjumpe...sudahnya aku b'dondon2 baju wane pepel ngn dihah, mypie b'dondon2 ngn ammar pakai kemeja ajew...xpe, bole jimat nnt bln 12 nk ke penang plak kan...

3 comments:

Dee said...

lama x tgk khas..si naylie pun rambut dah pendek..kemsalam ngan dorang ye haja..hehehe..

baju girl balik2 pink kan..dee pun bosan tgk..hahaha..

Khas Lysha said...

w'salam dee.. hehe.. sy makin kembs la hahaha..

Aleeya said...

dihah..lawanya anak dara sorg nehhh..tu anak khas pun ade...pun da besar..so sweet.. dlu tengok kat blog dia kecik je lagik..kem slm khas hehehe