Followers

12 August, 2014

Cerita Raya 2014

Cerita Ramadhan xde, tibe2 terus citer raya..hihihi. Apapun syukur alhamdulillah tahun ni saya berpuasa penuh. Xde risau nak ganti puasa, tp nak cuba buat puasa sunat. Ramadhan tahun ni mencabar jg sb sy still fully bf adelia. Setiap hari kuantiti susu seakan merudum sb sy berpuasa. Hampir give up sbnrnye, tp hasben bg galakan, cuba..jgn putus asa katanya. Maka sehingga hari ni, masih fully bf adelia. Dia jgk dh start makan, mcm2 dh sy buatkan bubur untuk dia xlupa juga buah2an kegemaran dia pear, pisang, epal.

Raya tahun kami sekeluarga pilih tema unggu sekali la dengan family mertua. Tahun ni keluarga saya tambah ahli baru selain baby adelia sy ada ank buah baru. Ank buah lelaki kahwin bln 11 tahun lepas, so tambah la bilangan ahli keluarga sy.

Apa pun, enjoy all the gambar. Biasa2 je sambutan raya sy sekeluarga.

Dah berlima kami tahun ni. Syukur alhamdulillah

Cucu dengan Tok Ali

Dengan family mertua saya

Dengan mak dan abah

Keluarga saya

Bersama anak2 buah perempuan

Saya dengan anak2

3 comments:

Allene said...

geramnya tgk anak bongsu tu... macam nak cubit2 je

lovelywa said...

Sama tema la kita ye..

Salam Aidilfitri buat tuan rumah sekeluarga..

SYUHADA WAHI said...

Elok bergambar anak2 ko ja.. anak2 aku mcm2 pesen.. hihihi