Followers

27 December, 2010

Beres n Ngak Beres

..Tepek gambo aku jelah yew..
Berikut ada beberapa wishlist aku untuk tahun ni. So penghujung tahun ni, aku review balik apa yang dapat ape yang tidak. So far, aku bsyukur dengan apa yang ada. Nak kate nk dapat sume2 tu bukan xbole, tapi ada kekangan waktu, perbelanjaan dan halangan2 lain berlaku. Tapi xpe, xkemana pun sume tu. Aku masih lagi buat wishlist untuk tahun 2011. Moga trcapai apa yang aku inginkan. Moh review balik ape yang aku listkan.


Wishlist 2010


1) Diet - 55kg (Tak berjaya)
2) Holiday - family trip (g Penang)
3) Family Photoshoot (Anak2 masih xgeti ape itu posing..haha)
4) Penampilan Imej (Skit2 je...xover mane)
5) Try test resepi2 masakan baru (ada beberapa resepi baru yang berjaya dimasak)
6) Buy Handycam/DSLR kamera (Hampir2 terbeli, tapi mengenangkan bnyk perkara2 lain yang memerlukan duit...aku tangguhkan lagi)
7) Breast Feed Ammar until 2 years (Still bf wlpun dh mula cmpur susu formula start 1tahun 3bln)
8) Madihah tinggal sama2 kat sini (Xsanggop pisahkan dia ngn mak,abah n mak lang dia..xpelah, biarlah aku brkorban sikit lagi...dan madihah sndiri ckp, dia xnk tinggal ngn aku)


*Tunggu aku buat wishlist 2011 plak yew...huhu

6 comments:

MRS. K said...

takpe la ja, mana2 pon sama.. dihah suke duk ngan tok die. hehehehe...

IdaShah said...

thn try capai apa yg tak tercapai. gud luck haja

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ja, ko dah campur susu eh? den tak tau pon..wuwuwuwuuuuu..tapi takpelah. malam dia direct feed kan?

dihah tamo duk sama ekau eh. yela, mungkin susah skit kot eh..takpe lama2 nnti dia nak la tu..:-)

samala..byk gak resolusi tak tercapai
nak2 yg no.1 tu..ceh. mmg tak dapekla berat idaman..wuwuwuwuuuuuu

Dee said...

xpelah haja..nama pun wishlist..ada yg tertunai ada yg tidak..insyaallah tahun depan sapa tau..kot tertunai kan..

imz said...

semoga wishlist tahun depan akan terlaksana..insyaallah..

nads said...

xpe dear, taun depan kiter usaha lagi tunaikan wishlist masing2...hehe