Followers

08 April, 2011

Pemenangnya Adalahhhh.....

Tima kasih uols, join 1st GA aku ni.



Untuk 3 pemenang, mylalink yang buat cabutan

c adik plg bz kejap turun, kejap ke blkang nk capai balang tu


mamatisya

http://shimasall.blogspot.com/2011/02/join-1st-giveaway.html

shimasall


fadwa


Dan lagi 3 pemenang, anak bujang aku yang cabut nama ;)

Bagi can la..tu pun dia amik satu bwk lari jauh2..puas nk kejo.

nk tgk sape pnya nama yg naik


umiliza989


nanakimie




zaikulim



Maaf sangat2 sekali lagi. Arini, aku umumkan pemenang2 My 1st Giveaway sempena bufday mylalink pie aritu. Nama2 yang tertera didalam gmbar, silalah sertakan nama dan alamat penuh uols kt komen entry ni k. Tahniah kepada nama yang terpilih. Mane yang xberjaya tu, jangan plak pasni xnk singgah dh blog aku. Insya-allah, aku akn buat lg giveaway yang lain.

17 comments:

Jieda said...

tahniah buat semua pemenang

deqlis said...

tahniah semua...

kakngah said...

tahniah pada semua yang menang...

zaikulim said...

salam zai dah email kt heylady@yahoo.com tuuu

tahniah jugak pemenang yg lain

nanakimie said...

alhamdulillah:)hehe..suka2..maceh sis!

nanakimie said...
This comment has been removed by the author.
aanie said...

tahniah!!

fadwa daud said...

waaahh...alhamdulillah..
thanks a lot:D
ni details saya:)

NUR FADWA BINTI DAUD.

RUMAH GURU,
SMK PERWIRA JAYA,
W/POS SELANCAR 2.
26700 MUADZAM SHAH,
PAHANG.

thanks a lot akak!!(^_^)!!

Miza Yusof said...

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANGA :d

toyolkiut said...

tahniah buat yg bertuah..
yg kurang bnasib baik, cuba lg..
go..go..

Mama Zharfan said...

congrats to all winners!

JOM vote MZ kalau sudi!

Mrs. Asida said...

TAHNIAH KPD PEMENANG!

mama tisya said...

alhamdulillah menang...tq...yg email zaikulim ckp tu email penganjur ke??sy email kt situ jugak la details ye

Cik Puan*PIE said...

mamatisya&zaikulim:email sy yg betol heyladysz@yahoo.com

nadiah said...

tahniah bt pemenang semua

mama tisya said...

sudah email ..tq

ShimaSalleh said...

Ya Allah! Terima kasih cikpuan PIE.. Kemenangan pertama sejak berblog ni haha.. Teruja sgt nih! Alhamdulillah syukur..

syafizatul shima salleh
no.33, Jalan Suria 1, Taman Suria,
Sg.Mati, 84410, Muar Johor.
email: sjaqil@gmail.com