Followers

25 July, 2012

Another Fareeda

Harini dah gaji...syukur alhmdulillah, yang dinanti2 semua orang tiap2 bulan. Bulan ni, nk prepare mcm2 untk persiapan raya. Banyak benda xready lagi...yang dh ready, baju kurung n baju melayu kami anak beranak je.  Tapi bulan ni sempat lagi grab beberapa helai fareeda untuk koleksi seterusnya...yang best, warna yang memang dh lama mngidam dh dapat...alhmdulillah :)




yang ni, bulan lepas pnye koleksi
yang ni pn bulan lepas pnya koleksi..smpai je kt opis, test sarung..hikhik


* ok stop dulu borong fareeda...beli persiapan raya plak....huhu

4 comments:

MRS. K said...

ko beli online ke ja?? tak pegi butik?

Cik Puan*PIE said...

aha kay..aku beli online je...aku xdan g butik..hehe

ratna said...

Cantik...

Puteri Satu said...

akak tak berapa suka 3 layer.. akak suka 2 layer.... cantik aja pakai...