Followers

19 December, 2008

Hasil Tangkapan Semalam

Babykiko:ayahnye yg pilih..

poney:masa raya aritu xsilap rm70+..smlm dh 50%...rembat aje ;)

Baju tido...


Manjang kasot dia je...huhu

Kemeja..dan2 arini dh pakai

Selai jele tuk aku..wat masa ni la..huhu


Dah gaji, xkan le nk masak memasak kt umah kan..lagi plak aku ni dh jarang ke dapo. Makanye lepas blk dr keje smlm, aku teros ke almanda (seperti mana entry aku online di MCd smlm). Hasil tgkapan nye biasa2 aje..aku plak dh abis mkn, singgah kt reject shop..bekenan lak ngn satu baju tu..aku tibai jelah..ececeh, aku dh kena pakai baju ala2 peknen la skang..psl perot aku ni mula menonjol la...kali ni, incik chinta yg pilih baju anak dara dia...aku dok tepi dh pasal xbape larat nk diri lama2...sume tu capai je...xde cam sbelom2 ni amik brhelai2, last2 smpai kt kaunter ada sepasang je...psl ape..psl nmpk yg itu capai..nmpk yg ini capai letak balik mane yg dh amik sebelomnye...last2 yg tggl ape??huhu...gile la klau dh trlmpau bnyk sgt baju yg lelawa ni...ape pun, hutang piutang dh selamat aku jelaskan. Xdelah aku giso itu ini xsettle lagi...so baki yg ada, kenalah simpan skit...aros le aku beringat. Dan xsabo lak nk tggu mggu depan..nk cuti lamaaaaaaaaaa....yipieee

10 comments:

+ EeiNz + said...

baju poney purple tu veri kiut da miut!!i likee la aja

Khas Lysha said...

waahh byknyer hasil tangkapan maklumler dpt bonus kan,.. akk x dpt lagi nak shopping nyopping byk lak cukai mukai yg nak kena disettlekan hujung2 tahun nie.. :(

PuteriSatu said...

cute nye baju dihah....auntie pinjam..leh?

!zA_zUl said...

lew..baru tau hajar pun peknen...ekekeke..tahniah...
p/s:tak jadi ke datang umah hani?

IdaShah said...

lawo nya baju tido kak long dihah
hahaha praktis dr skrg

tahniah haja! jaga diri n baby

mamaputeri said...

i luv purple too....;))

DYLA said...

sonoknya shopping haja...

sama la kiter, akak pun ada beli baju baru.. hehehhe

ita.itu said...

cantik kasut laki ko..aku kenan siot..

mummysyafie said...

banyak nya membeli...cantik² lak aju baby girl tu

Dee said...

bestnyer sopping..baju cantik2lah..cute..