Followers

11 December, 2008

Peralihan Kuasa...Huhu

Aku yang akan mengambil alih blog incik chinta ini skarang.
memandangkn dia pun jarang skali nk update kisah2 dia...
aku nk create yg baru gase cam tawar ati jek
Dan aku gase sangat2 sayang dgn blog mychentahati aku tu...
segala catatat yang sgt2 penting dlm kehidupan sehari2an aku
ada dalam tu.kehidupan aku dan keluarga dan satu2 perkembangan mardihah...
dari dia lahir...dr dia merangkak...bertatih dan mula berjalan.
Saat melihat dia suka..duka...sihat dan sakit sumenye ada dalam tu
Arap2 aku dpt balik la blog aku tu...(bole ke)
Thanks pd kwn2 yang sudi mndengar masalah aku ni...
*tinggalkan link korang mane yg aku xdpt nk listkan lagi tu
*update follower tu skali yek ;)

5 comments:

ei_da.. said...

sian aja..sabar yek... teruskan berblog tau.. nanti rindu nak baca kisah2 dihah n haja...

sRi iNtAn a.k.a iEn said...

patutla xpat masuk blog ko mama.xpe wat mase ni aku akn jenguk2 blog pie.

Khas Lysha said...

xkisah ja.. kat mana pon nak parking blog xpe.. janji still blogging okey!..

mummysyafie said...

kalau takmo buat yg baru..hapdet je blog ni ja..janji hapdet kan..

Aleeya said...

sedeynya dah ilang kan..takpe la teruskan berblog okehhh