Followers

24 February, 2009

Kisahnya Lagi

Come on dihah..come on...

Jap eh...nk turun...

eyahh...eyahh...

Xnak pandang kamera konon...

best la menan ni bu..leh bwk blk x...

aku tipu kate menan ni rosak...skali...
bole menatang ni brbunyi time dihah dok dlm tu.
nak xnk telan gak duit singgit...

Sonoknya...arini mypie balik dr johor. Xtau la kul bape smpainye...tp petanglah. Semalam dia ada mms gmba masa kt sana. Aku tunjuk le kt madihah...dia amik hp tu, teros bwk lari,siap2 cium bgai...smbil mulut mnyebut 'ayah..ayah'...kemain ko kan, mcm org bcinta siap2 bwk lari gmbo kekasih. Bile ayahnya call, mcm2 bnda dia bebel...pun bwk hp lari jauh2...dok celah2 meja la...blakang sofa la...takot nau ibu dia nyibuk skali...cehhh.
Dua ari aku drive sndiri g keje ni, aku smpai opis bapak lak awal nye, sblm 7.30 aku dh punch kad. Parking pun bnyk kosong, jd sesuka aku la nk prking celah mana...lunch aku blk umah, ptg lak lepas blk keje smlm aku bwk madihah ke playland almnda. Jgn xtau...mak aku citer...dia xdpt kluar mcm2 taktik dia buat...sakit perot lah...sakit kaki lah...penatlah katenya...bile dh bwk kluar smlm...ilang sgala sakit. 1jam kt playland tu...gasaklah dia memain smlm. Siap nyanyi2 lagi..ntah ape2 lagu pun aku xtau. Lepas dh puas memain, dia dtg kt aku ckp ..adoiii,penat....gelak beso aku masa tu....arini ayahnya dah balik xtaulah aku mane dia nk ajak bjalan.




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *




hah...time ni pun dia ckp...adoiii penatt...
letih nau la tu brlari sana-sini...

10 comments:

@_da said...

hahah lawakla dihah ni.. dah main puas2 tau pun pun penat.. heheh mesti cute...

Dee said...

mcm anak dee je..kalo dpt kluar x hengat..yelah budak2 kdg2 jemu dikurung..alangkan kita yg dh dewasa ni pun boring terperap..main puas2 tau dihah..hehehe

nmmy84 said...

kemain seronok lagi idup ade anak ni kan ma.

Khas Lysha said...

best tol tgk dihah main.. gambo penat tu cute sgt!.. rasa nak geletek perot dia.. nnt kalo mak long jumpa dihah siap la.. he he he

nyonya*PIE said...

@_da:mcm org tua mngadu penat bgai...

nyonya*PIE said...

dee:mng kan..nk2 dok umah merpati tu lagi le..dia dh biasa kt kmpg luas mata memandang...pagi2 lg dh meround naik kete

nyonya*PIE said...

nmmy84:insya-allah ko pun akn gase sonok tu suatu ari nnt..jgn putus asa k...

nyonya*PIE said...

khaslysha:ok mak long..nnt jumpe dihah jgn x geletek lak..hehe

♥ EeiNz ♥ said...

geram tgk dihah..bile lg nk jupe eh

lisa said...

salam kak sy lisa klaka tgok gelagat ank akk.da la tomey...
=p
lisa nih sbnrnya nk bgtau klu2 ada spa2 nk buat personal loan dr bnk rakyat.
lisa ley tolong...
nk wat over lap ker...
pe2 nk tnya just coll opis 03-80238999 okeh...
thanx..
=p