Followers

01 March, 2009

I'm a big...big girl..in a big...big world

yuli, dihah n hani

with mypie


Ikan yg beso gile..bnyk...

eyahh...eyah...


ibu n dihah..yg dh keletihan...

buai...laju..laju...

kemen suka turun, naik bukit


Still lagi entri pending dr aku..citer dah basi...tp aku nk ekjas gak kasi timbul dlm blog aku ni...hehe. 15 Februari lepas, aku g terminal 1, seremban. Aku gase dekat 3,4 tahun gak aku xjejak kaki kesana. Dulu praktikal kt seremban, mng kerap le kesana. Bcintan,cintun pun kt sana. Just jalan2 je. Bile madihah dh makin cecah ke usia 2tahun ni, aku tgk peel dia nk nyoping dh trserlah...masok kedai kasut..dan2 soh bukak kasut yg dia pakai tu..dia tnjuk kasut yg ada kt rak2 tu...nk di terainye satu2...makin lak bkn kasut yg jenis tuk budak2...yg mcm style org beso tu dia nk nerai...dan lastnye dia dh siap peluk kasut yg satu tu..dan2 soh pakaikan...nasib le pilihan dia tu bekenan gak dek mata aku ni. Kalau x, kompem aku rejek siang2...

kasut yg dia dh siap2 pakai kt kedai..xdan nk masok kotak...

Then dar terminal 1, gerak ke taman ikan yang penah aku citerkn dlm entri sblm ni. Bebas brlari kesana, kemari...main buai...siap dia nyanyi...'buai...aju..aju..ampai, kok... ena...'..sengau nye kemain...kihkih...ape pun, masa yang diluangkan tu, sgt2 brmkna buat aku dan madihah. Macam dh lama sgt xpegi kemana2...mcm dh lama sgt xrasa happy mcm tu...

6 comments:

IdaShah said...

dihah pandai pilih kasut yer
nama pon pompuan ada taste sendiri

byk nya ikan suka tgk

Dee said...

cantek kasut dihah...

@_da said...

makin comel la dihah ni.. makin geram mama ida dia tengok ni tau....

nmmy84 said...

aku menumpang hepi tengok ko bahagia ma.apapun dihah mmg chomel ok.aku gile geram kat anak ko!

::Farina:: said...

berpeluh peluh dah dihah ni..hehe

mummysyafie said...

cantik nya kasut dihah..