Followers

11 March, 2009

Versi Ct Nurhalesot....kuikui




Dah lama xuplod video kt blog....layan jelah suara2 sumbang sumbing yg aku rakam cuti bru2 ni...bole ubat rindu aku pun ye gak ni...siap ketawa sorang2 klau dok layan tgk video ni...ada 2,3 tp aku letak yg ni jelah....madiha ni nk mnyanyi pun ikot mood...kdg aram dia nk nyanyi...bahasa dia, sengau dia tu...aku pun xpaham.huhu...layannnnnn

16 comments:

My Blog said...

hihih seronok ekkk... ada bakat tuuuu

DYLA said...

dah lama tak jengah sini sejak haja tukar nama blog tu.

dah besar anak dara tu, tak lama lg nak dpt adik dah.

lieya shayunk said...

ada bakat nk jd pnyanyi...
da besar skit bleyh masuk bintang kecil...hee..

@_da said...

hahhahaaa lawkla dihah tang O laa laa la dia la yang kuat.. hehehhe

tukang karut said...

wahh suara soprano nih
:)

nAdiRah said...

GELI ATI DEN NENGOK DIHAH NYANYI. HEHEHEE... comel bangattt...

^arween^ said...

babe
cute nyer dihah
gerammm je

t amek video yg die sebut apus apus tue babe

nyonya*PIE said...

myblog:peserta Af yg payah nk trsingkir nih...kuikui

nyonya*PIE said...

dyla:tulah kan..tgk ank mbesar kdg2 mngalir air mata...

nyonya*PIE said...

lieyashayunk:pnyanyi??leh ibu dia tumpang glamer kan...waduh..waduh ada keterperasanan disitu

nyonya*PIE said...

@_da:mng gile lawak tang o..laa..laa..la tu...tng itu saje je dia lmbt2kan...gerammmmm

nyonya*PIE said...

tukang karut:suara sumbang mambang

nyonya*PIE said...

nadirah:aku lagi ketawa smpai kuar air mata...pngubat rindu aku kala disini :(

nyonya*PIE said...

arween:nnt aku try uplod tang dia ckp cmtu eh...

imz said...

hehehe..tergelak aku tgk dihah nyanyi lagu kakak tua...happy dia kan..

♥ EeiNz ♥ said...

sonotneyee tgk dihah nyanyi...geli ati gak tgk dak comey ni..bile la mau dpt jupe kan