Followers

17 April, 2009

Sujud Syukur

Alhamdulillah, kerisauan aku selama ni akhirnya terjawab sudah.
Syukur, keadaan kesihatan aku bertambah baik.
Checkup dengan doktor harini, aku boleh sujud syukur menandakan betapa aku gembira dengan pemeriksaan yang dijalankan. Dimana sebelum ni, aku terlalu risau, sedih dan mcm putus asa.
Buat mak, abah, kakak2 aku, kwn2 terima kasih diatas doa kalian sume.
Aku sangat2 menghargai sume tu. Buat abah, yang saban malam berjaga, solat hajat buat diriku,terima kasih. Sesungguhnya anak mu ini terlalu sedih, risau, sakit dan bermacam2 lagi.
Janganlah ada cerita-cerita duka sepanjang aku menempuh hari-hari nak bersalin ni.
Kalau ada pun, jangan risau....aku xkan lemah dan sekali-kali xkan mengalah.
Doakanlah aku dan anak-anak sentiasa dilindungi Allah.


9 comments:

@_da said...

Alhamdulillah lega dengar ja.. moga semuanya sihat dan selamt...

aku lah arween said...

alhamdulillah babe
walaupun gitu
jgn abaikan kesihatan k

Ada Ayrissa said...

InsyaAllah....jgn riso2 lg k..

nmmy84 said...

nape ma..insyaallah, aku jgk doakan smg ko dalam keadaan baek.same jg baby yang ada dalam tummy ko.

nyonya*PIE said...

@_da:time kasih kak ida..anything kite roger k

nyonya*PIE said...

akulaharween:insya-allah, aku xkan abaikan kesihatan aku...supaya nnt bile aku dh sihat, aku bole 'belasah' org cukup2...huhu

nyonya*PIE said...

adaayrissa:thanks ada

nyonya*PIE said...

nmmy84:thanks wadah..bkn sng nk jd seorang ibu..perlukan kekuatan fizikal dan mental...

nasaoji said...

jaga diri...tabah dan sabar slalu..tu adalah kekuatan kt...