Followers

04 May, 2009

MEI Datang Lagi

Dah masok bulan MEI.Kejap je masa tu berlalu.Aku plak menanti2 ari...menghitung setiap detik yg berlalu.Tidur dh langsung x lena, makan pun dh xbrape selera. Kadang2 emosi sedih terlebih dr emosi menanti saat2 brsalin. Aku bukan sedih dgn apa yg berlaku sebelum ni...kalau bole aku dh xnk pk pun hal2 yg keji tu. Cuma aku sedihkan dengan beberapa perkara dalam hidop aku ni. Namun aku tetap brsyukur dengan apa yang Allah kurniakan. Sama rata. Dalam duka aku ada ramai yang simpati. Dalam tawa juga, masih ada kebahagian untuk aku sekeluarga girangkan. Dugaan dan rintangan tu xpenah putus selagi kita ni hidop. Kalau lemah dan putus asa, pasti kehancuran akan terjadi. TAPI, aku kena kuat untuk sume ni. Disaat2 aku nk bersalin ni, manja terlebih aku tu sume dituruti. Tp bila aku tgk balik, yang bnyk mngidam nk mkn itu ini, mypie tu lah. Smlm aje dia sebut mcm2 bnda yg dia nk makan. Walhal, makanan2 tu sume yg xpenah dia gemar sebelum ni. Arini aku nk masak sendiri...penat dh asyik makan kt luar aje. kadang2 aku plak yg saje nk brjalan2...yelah, nnt cuti lama tau x skodeng itu ini...rinduuuu...hehehe.

18 comments:

Aleeya said...

haja, semoga semuanya selamat, insyaAllah..jgn lupa sms/kol dah besalin nnt yer..he he

Khas Lysha said...

semoga semuanya berjalan lancar.. insyaAllah..

aku lah arween said...

babe
make sure saat2 genting nie
ko jaga diri k

Ada Ayrissa said...

ermm..kejap je masa kan jaa..
moga ko selamat semuanyaa...
amin...

♥ EeiNz ♥ said...

aja..jg diri bebaik eh..gud luck nti tau? bersalin mane eh? tmpt sama cam dihah gak ke?

Dee said...

take care..moga semuanya selamat..

@e_da said...

tabahkan hati ja.. selamat menempuh kelahiran yg dinantikan... insyalallah kami doakan segalanya dipermudahkan dan keadaan pulih seperti sediakala yerr...

nyonya*PIE said...

aleeya:insya-allah k.yaya...akn ku cl nnt bile dh selamat sumenye

nyonya*PIE said...

khaslysha:tenkiu kakakku

nyonya*PIE said...

akulaharween:insya-allah aku jg diri aku..dan aku xnk dgr lg citer2 keji tu lagi

nyonya*PIE said...

adaayrissa:thanks ada..kejap je masa tu brlalu...yg buruk jd baik..yg baik di baikkan lg

nyonya*PIE said...

Eeinz:insya-allah bsalin tmpt yg sama...nnt datanglah k

nyonya*PIE said...

Dee:thanks dee...

nyonya*PIE said...

@e_da:thanks kak ida..untk sgla2nya...menemani..memahami dan beri pndangan

susudalambotol said...

eh. awak pregnant lagi? sori ye awak. kita baru tau. sebab lately jarang nak jump-jump page org sebab kepeningan melanda.

baBe_ieza said...

semoga semuanya berjalan ngan lancar...

mummysyafie said...

nampak benor penat nya..nak hapdet pun payah yer ja

apa perkembangan jangan lupa bagitaw

aRe_uDear said...

salam singgah2 yer tn rumah...