Followers

27 August, 2009

Ammar Turn's 3 Month Today



Today, ammar dah 3 bulan. Dan arini jugak dia boleh dikatakan mengamuk bila dikejutkan nak ke rumah pengasuh. Nasib aku ada kursus 3 ari ni, so bole masok sukati aku je (ni aku la...jgn jdkan contoh ye). Ntah apsal dia ngamok gile pagi tadi...masok buai dia tido...then dh setengah jam, bile aku jengah gupenya mata dia dh celik...so aku angkat then terus ke umah pengasuh. Sampai depan pintu umah, dia melalak la skit2. So aku pun terus g opis. Ater dah pukul 9 lebih, pengasuh call aku bgtau ammar nangis xbenti2 dr aku anta tadi...ahh sudah. Aku memang dh pk nk balik je time tu..lantaklah ngn kusus tu kan. So, aku call la mypie soh dia amik ammar...bile dh dpt call dr mypie, aku diberitahu dia ammar mengamuk sb nk tido dlm buai!....mypie masokkan aje dia dlm buai...hah teruslah dia lena beradu...adoiiyaiii slalu xde pun mcm tu. Arini plak manja terlebih. Baru aku ingt, arini dia dh 3 bln so bijak nya tu dah lebih la jugak. Ape pun, aku sentiasa doakan semoga ank2 aku dilindungi allah,dipanjangkan usia, di jauhkan dari segala malapetaka buruk dan jauhi dr penyakit yg merbahaya.
Madihah n Ammar always in my heart....

4 comments:

Dee said...

dh bijak tu..3 bulan..hahaha..umah pengasuh ada buai x? mcm dee dua2 anak dee x diajar tidur buai..so senang je nk handle..kt mana2 pun leh lentok..pengasuh pun x ajar..dia kata senang utk dee nti..betul tau..

Aleeya said...

dah 3 bulan ..jap je masa...sedor tak sedor da jadi anak teruna he he

nmmy84 said...

anak ko ni comel2 belaka la ma..geram aku tengok.

eLLy said...

wah wah wah mengamok sakan si ammar nie.. agak agak ape yg dia nak tu? takkan nak mintak adik kut ;)