Followers

03 August, 2009

Besday MyLittle Gurl 2 Years Old


Kek Besday- atok yg sponsor
Sangat Suka dia tiup lilin tu

Aku pun nk enterprem gak...huhu

Nak bg ibu dia kek...tapi xleh mkn arr that time

Sblm majlis mula..memasing kemen pakai topeng bagai


Dah lama citer nye ni...dh basi kebabo pun...tp aku nk citer gak....besday mylittle gurl yang ke 2 tahun ni buat masa aku dalam pantang lagi...lepas ammar sihat dr kena jaundis. Dan sekaligus smbut besday aku ngn alang yang jatuh pd tarikh yang sama. Tu yang pakai topi bebagai tu...huhu..walaupun tika itu aku agak sedih (skit aje) sb xdpt mkn sgala bagai yg ada...tp sate bole aje aku bedal...tu pun secucuk aje...jadilah...bukan nk mkn bebenau pun. Nak tgk ank aku tu happy je. Memang dia suka benau that time. Nak2 ramai yang datang...bnyk kawan2...dn dia menunjukkan peel dia yg kedekut itu...xbole lgsg org lain amik menan dia...blom amik bru nk usik je pun menannya...jauh lagi dia dh menjerit...adoiii ikut perangai sape tu dihah oii...aku kecik2 kedekut ke??? Aku gase lagi tamak+kedekut+haloba skali kot...kihkih. Mak aku ckp...pantang beli baju baru..aku nk pakai time2 tu gak..nk beli baju baru sesaje..alahai..ape ke buruk beno peel aku time kecik tu??skang?? ntah...laki aku taulah peel bini dia ni cmner kan...

..."aku sentiasa doakan kesejahteraan anak2 aku smoga dilindugi Allah s.w.t, dijauhkan dari malapetaka buruk dan jauhkan dari penyakit yang merbahaya. Semoga panjang umur dan peroleh kesihatan yang baik...dimurahkan rezeki dan menjadi anak yang soleh dan solehah"...

8 comments:

SYAbAR said...

dah masuk opis ka hajar
tampannya anak teruna kau, putih molopak plak tu
sikakaknya pun tak kurang tambah manisnya sekarang

dah ada sepasang, dok fikir tambah lg ka? hahaha

Cik Puan*PIE said...

syabar:dh masuk opis isnin lepas...ank teruna ku skang ni dh pndai mngenal org...kakaknya plk xbole la adiknya org amik...soh amik sesaje...dh ada spsg ni...gasenye cuti dululah selama 4,5 tahun...huhu

mamaadam said...

wa so hapy sume ye.. happy belated besday to the besday gurl

nasaoji said...

hahaha..

amik..peel sendiri turun kat anak..

huhuhu..

nnt ammar ikut peel sape la lak gamaknyer ye..

Aleeya said...

hepi besday dihah, moga membesar menjadi anak yg makin2 jelita...solehah, pintar, taat ckp ibu bapa...you're lovely gurl..

IdaShah said...

kek coklat cedap tu
seronok dihah dpt tiup lilin

@e_da said...

salam ja... sorry lambat nak wish besday aja n dihah.. moga kamu sekeluarga bahagia hingga akhir hayat.. sonoknya dapat celebrate anak beranak... hehhehe

+NADS+ said...

bestnyer,
sambut besday anak kan...
tgk muka anak...rase sejuk jer hati nih...jomlah ym ngan nad...
amyandia_04@yahoo.com