Followers

04 September, 2009

Ibu + Dihah

mychentahati...

mydihah

Xsabarnya aku nk menanti jam ni tepat kul 5. Sb ati aku dah terlalu rindu kat ank dara aku yang sorang tu. Tiap2 ari aku call dia, mcm2 dia cakap. Kadang yang bole buat aku nangis smpai teresak2 kat toilet bila dia ckp 'ibu, blk cepat...dihah tunggu'....bole plak dia smbung 'beli eskem je'...adoiiyaiii xtahan nk nangis je ni. Pagi tadi aku gase happy...bile petang aku dh gase sedih plak. Ntah apsal mood aku tibe2 je jadi lain. Mcm2 perkara yang terlintas dalam pale otak aku ni. Ada gase nak marah, gase nk nangis, gase nk meroyan, gase nk ketawa...mcm2 gase ada. But satu jelah, aku risau sebenaunya. Aku cam gase nk mengadu dan meluahkan apa yang aku gase skang ni pada abah je. Tapi aku jugak xnk membebankan dia. Xpelah, mungkin ini cuma keadaan yang singgah sekejap je pada diri aku. Apepun, harapan aku semoga segala2nya akan berubah.

3 comments:

Aleeya said...

nape ja..jgn sedey2 okay, apepon kak yaya ade je ok

owhhh dihah dah pandai ckp yer, bijak2 ..beli eskem je..jajan takmo ker ..lenkali mtk jajan, coklat gak k hehe..

Dee said...

jgnlah sedih2..seronokkan tgk anak2 dh makin besar..

+NADS+ said...

siannyer dak madihah...xpe, nanti jumpa pelok cium dia k...

bestnyer anak dah besar...
hmm..rindu hazimmm...