Followers

23 September, 2009

Kisah Raya Latest ;)

Nak enterprem bdua aje...kononnya lah...huhu

Tema raya 2009....kuning...

Aku, ammar, dihah n mypie

Hai all...mungkin ada yang masih bercuti lagi. Aku kt kampung, bile xbjln raya aku bjalan le ke blog kwn2....terjah facebook...tgk kebun..kihkih...ape pun, tahun ni aku bersyukur sangat2 kerana masih lagi dapat beraya bersama dengan mak, abah, mypie n anak2, adik beradik dan jugak anak2 buah aku. Lepas hajat aku nk tgk anak2 bergaya dengan baju2 raya diaorg. Ammar nye baju melayu smpat mak aku oterkan kasi kecik skit...maklumlah beli dah siap meribos la jadinya...Duit raya dua beradik tu alhamdulillah ada rezeki diaorg yang orang2 sedekahkan. Kadang2 xbrjalan raya pun orang datang beraya kt umah mak bagi kt dia dua beradik. Time kasih la banyak2 ;) untuk simpanan masa depan tu...
Ape pun aku akan mula bekeje pada ari selasa. Sabtu ni insya-allah aku ke umah mak2 sedara aku di subang, kota kemuning n selayang. Bawak abah ke umah adik-beradiknya. Nanti aku story kisah nya kendian...selamat menjamu selera sume ;)

3 comments:

Ada Ayrissa said...

salam raya jaa..
slamat hari raya maaf zahir batin ekkk?

wah, cunnya gmbo ko anak beranak..
nak2 gmbo header tuh...

hug n kiss to ammar & dihah k, muaxxx

imz said...

salam aidilfitri..maaf zahir batin...dtgla umah beraya..!!

+NADS+ said...

hi haja...seronok nyer beraya dengan anak2 kan...
selamat beraya sakan..ehehe...