Followers

11 September, 2009

Kisah Persiapan Raya II

Dihah jeans

T.shirt dihah


Baju Tido dihah...murah aje.

Yang kecik2...kasut ammar

Baju tido ammar

Jeans ammar

t.shirt ammar

mypie site....polo

Lagi beberapa ari je lagi nk mnjelang syawal kan. Setakat ni, aku masih berpuasa penuh....alhmdulillah. Persiapan raya plak, ada jugak lagi yg belom settle...lagu mane ni...sabtu ni lah baru aku nk trkedek2 g mncari sume2nya. Ammar kena tinggal lagilah...nk bawak dia nyopping pun bkn dia geti memilih...huhu...ni beberapa hasil tangkapan aku sebelum pose aritu...gaun dihah dh aku terbangkan ke umah kmpg...kemen excited la gupa ibu dia nk menerai kat ank nya...maka next trip entry aku tayang gaun dihah tu k. Oooo...kali ni nk g jalan2 ank beranak tu dh siap2 dapat baju kaler merah ehh...aku nye?? xyah la beli, sb ada baju kurung yg kaler merah...so aku peruntukkan baju kurung ku itu untk dibuat jalan2 nnt...huhu. Ni ada beberapa senarai persiapan raya aku yg latest...cehhhh:-

1) Baju melayu mypie - belum jumpa
2) Baju melayu ammar- belum jumpa
3) Baju kurung dihah - done
4) T.Shirt Ammar - lg selai
5) Jeans Ammar - lg selai
6) Jeans dihah - lg selai
7) Gaun dihah - nak cari lg 1
8) T.Shirt dihah - done
9) Kasut - dihah aje belom beli
10) Seluar n T.Shirt mypie - done
11) Kuih raya- beli kerepek2 aje
12) Duit Raya Tukar - done with smpul raya yg bnyk ;)

5 comments:

+NADS+ said...

comey2...
suak tgk...
nad igt arini nak apdet gambar baju raya hazim...
hp tertinggal kat umah daa...
kalo sempat mlm nih apdet...

haja, ammar dah muat ke pakai kasut?

Dee said...

utk anak2 je dulukan..mama lmbt pun xpe..

Cik Puan*PIE said...

nads...kasut yg plg kecik..dh try kt ammar...ada lebih skit..xpe, leh pkai lama mendangkan dia xjln lagi..huhu

Cik Puan*PIE said...

dee:aha betol tu..untk2 ank je didulukan..nk tgk diaorg happy...

Aleeya said...

wah sakan soping baju rayeee..kali ni soping beganda la utk anak2 yer..rase puas je ati kan dapat beli baju2 dorg ni..he he