Followers

19 November, 2009

Kek Cekelat

Harga untuk mini cup tu 100 gram rm 1.20/pcs
No Tel : 019-7554202 (erma)


Baru2 ni aku dapat call dr best fren aku masa kt poli dulu. Dia lain bidang la..amik kos elektrikal...tp masa kt asrama bilik aku sem 1, mng dh jd bilik dia lah jugak..tido satu selimut..bangun pagi2 dgar lagu too phat 'amboi mak minah sayang..lalala...siap goyang2 punggung lg aku ngn dia time tu...indah nya kenangan masa tu(rinduuuuu nye)...makanya bru2 ni dia call aku nak citer la psl perkmbangan dia. Dah lama dia kawin, masih belom ada rezeki nk ada anak. dia citer ngn aku...dia dh boring xtau nk buat ape...dh bosan org2 ni asyik tnya soklan yg sama..dia pun buatlah kek coklat. Dia jual kt student2, kt staff2 opis dia...so dia call aku aritu skali la promote kek nya untuk dijual....xsgka lak kebetulan raya haji ni aku nk buat kenduri aqiqah ngn cukur jambul my ammar, so aku oder la cupkek skali kt dia...jadinya aku tolong la member aku ni promote kan kek coklat nya yg sedap lagi mabeles ni (aku dh gase hokey...dia dtg anta kt umah senin lepas)...sape2 yang teringin nak makan kek coklat, nk buat cam malas bolelah oder kt aku...atau call direct kt dia pun bole.

1 comment:

nAdiRah said...

cam seDap aje kek Cekelat nIH.
hehehehe...
tempahan sekitar mane aja??