Followers

02 February, 2010

Berukband

Aihhh apelah nasib. Ada pun kemudahan sumenye nk di blok nye...xpaham aku dgn dasar2 mcm ni..apelah salahnye ko biarkan aje..xyah la nk diblok2 bgai...baik xyah ada terus lagi senang...ni ada pun, xleh guna nk wat ape...xbole brkebun, berkafe xkesah lagi..ni nk akses terus lgsg xbole ni...hanginnnn je aku arini...nasib jgklah ym still ok...facebook aje yg dia blok dulu...klau ym, blog pun kena blok...aku gase lebih baik xyah ada tenet lgsg lg bagos...xde kebebasan lgsg dh skang....
*malas lak nk angkut lappy n berukband ke opis...

3 comments:

+NADS+ said...

haja, kat tempat nad dah lame cenggitu...nad dah angkut sume lappy n broadband sendiri...nyampah,suoh maju...tp cam tertinggall...pelik tull...

Dee said...

angkut broadband je pun bole kan..ada pro n cons lah benda2 ni..

nmmy84 said...

same la ma.tempat aku pun bila aku bukak fb je blok.aku back banyak kali tibe2 eh blh pulak.haha.tips tu cube la :P tapi oleh sb tensen kan hari2 nak bukak itu ini tak boleh aku angkut lappy ngan mr beruk kat opis ma..lagi puas hati cuma malas nak bawak tu jela.hehe