Followers

21 June, 2010

I'm Sendurella

mypwinses...melaram ngn kasot sendurella dia..ekekek

Kasot sendurella dihah..huhu

Sebahagian dr kasot yg ada


Ekceli, mcm yang aku penah citer sblm ni, dihah klau jumpe ape2 yg dia gase tu cntik bg kt mata dia, dia nk la jugak seboleh2. Kali ni aku nk citer bab kasot lak. Pegi kedai mane2 pun lah, jumpe kasot,capai,soh ayahnye ke, neneknya ke, atau sape2lah g bayau.Xkisahlah size beso kew, kecik kew dia dh nk yg itu, itu jgklah bg dia. Kadang smpai menangis2 nk kan kasot cam org tu..org ni. Beli berpuluh2 pun lah, dia nk kasot cmtu..cmtu jugakla dia nak. Aku heran gak, apsal dia sgt teruja ngn kasot2 ni eh...

Ok, dulu masa g mydin subang, lalu kt tmpt menan dia trjumpe set menan yg ada kasot princess ni...so dia dh xheranlah ngn bnda2 lain..smpaikan masok mcd pun dia taram pkai kasot tu...dh le sume org pndang, tp dh dia budak..xdelah org gase pelik sgt..hahaha. So baru2 ni, pegi paso mlm, dia dh ingt menan pncing yg dia nk pow aku bln lepas. Sb dek menan mancing tu xbape bkenan dek mata aku, makanya aku tnmpk la lg satu set menan ni ada kasot gak...ha dia teros peluk..dan2 tu ajak balik, xyah beli brg2 lain..adoyaii. Pegi mines pun cmtu gak, pow kasot mnjang kt ayahnye...aku gase dlm kete atok dia ada la dlm 3,4 psg kasot yg tinggal..dlm kete m.lang dia lagi ntah bape pasang..dlm kete aku pun xtau la tu...tu yg dlm umah dia pakai kasot, ikot kasot mane yg dia bkenan, dia pakai lah..kasot pegi 'keje' lain..kasot g kedai lain..kasot buat main2 lain..ohh kasot bwk g blk air pun ada 2 psg nenek dia belikan. Yang lubang2 xsilap aku dlm 2inggit regenya tu...ahh bape bnyk kasot daaa...


* xde can la kasot ni turun temurun ke adiknya.

10 comments:

Ada Dalina said...

wahhh..cunzz nyaaa...

Dee said...

banyaknya kasut..confirm dia x ikut haja ke ni..kehkehkeh...

Cik Puan*PIE said...

adadalina:kemen kuat melaram

Cik Puan*PIE said...

dee:zmn ank dara sy collect kasut...tp kasut sy kena curi smpai 3psg..terus sy fedup n bngang sgt2..then gase bnchi nk collect balik..beli satu..pakai smpai hncur..then beli lagi..cmtu jelah...huhu

Aleeya said...

byknye kasot dihahhh, cantek2 semuanyeeee...mostly pink eyh..cam damia pun klo ape2 je ..requesttt mesti pink kaler hehhe

nmmy84 said...

amboi2 dihah....begaye anak ko ni mama.hehe.takpe gugurl :)) shantek kasut die..pinjam la.siap ade heels tu =)

♥ EeiNz ♥ said...

perangai cam sarah. pg2 nk gi taska memilih kasut.kasut da byk sgt. pening di buatnye ja

cik gObu said...

kecik2 dh pandai dh dihah yer...

bagus2

nads said...

wah..banyak sungguh kasut si dihah...kalah kasut aunty laaa...

The Juggling Queen said...

aiyyooo... manyaknye kasot! auntie pon dah tak banyak kassot camtu la, dihah. wteva la kan, asalkan dikau bahagian dan tak susahkan ibu ye. :) comel dihah.