Followers

12 July, 2010

Menjauh Hati

Aku berehat kejap dr dunia blog.
tapi citer kawan aku akan jengah setiap ari.
Aku bukan majuk ke ape, cuma aku gase skang dh xde 'privesi' nk citer2, nk mngata2 nk mngutuk2...
Aku gase blog aku dh dijaja sana sini yg mane aku cam gase ada je bnda2 tempias singgah kt telinga aku nih.Yang aku xciter, tibe2 mcm disebut2 oleh sipolan dan sipolan...
Kadang2 aku mimpi yang xbest, kdg2 jugak gerak geri anggota badan aku menunjukkan tanda sedih x sebagainya.
Maka dengan itu, aku rasa perlu berehat sekejap. Atau mungkin aku nk private blog ni..atau mungkin nk benti terus dr dunia blog.
Well, manusia ni mcm2 kan. Kadang2 yang kite sgka diam buat bodo tu lah gupenya ibu segala talam...
Xpe, aku xkisah...tataplah citer2 basi aje buat masa skang..
*klau aku gase nk citer kt blog ni, aku citer gak..tp mgkin bkn bkaitan dunia ati dan perasaan...kot la tibe2 gase sakit ati ke ape..xpelah kn aku citer gk kt sini..

6 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

owh..tak abis2 lagi eh pasai tu..
ermm..sabar k hajar

berehat2la sekejap if leh dtgkan masalah kat diri kita sndiri..

see u..:-)

Aleeya said...

haja jgn la benti kang camne nak tau pekembangan tekini haja n anak2..teruskan berblog, lantak la sipolan2 turrr, yg penting kta dgn dunia kitaaaaa :))

cik gObu said...

sabar babe
kalo aku kan
lagi dorg skodeng
lg aku kerap update

sbb smp satu tahap dorg akan menyampah dgn kite
and dorg takkan amek tao

percayalah
:D

nads said...

dear, jgn cuti lama sangat k..
mulut org mmg xbleh nak tutup..u sabar k...
take care dear..lebiuu

mummysyafie said...

kalau nak private jangan lupa invite akak taw.

eLLy said...

Haja klu ko private blog ni jng lupa invite aku tau