Followers

01 September, 2010

Baju Raya

Gaun merah tu aku yg beli, 2 lagi nenda nye belikan

3 pasang lagi untuk mardihah

Baju untuk ammar

3 pasang lg untuk ammar



Isnin lepas aku amik cuti untuk shopping baju ank2...biasanye aku awl2 dh prepare baju diaorg, tapi tahun ni lmbt skit. Aku ke JJ bukit tinggi, klang together2 ngn biras aku sefamily. Ikotkan mng tiap2 tahun aku menyopping ke situ, cuma kdg2 je ke sogo. Ape pun, baju ank2 dh settle, cuma kasot diaorg je xdpt lagi. Bersekali le ngn kasot, tudung aku n mypie nye brg2 nnt. Ape pun, tahun ni xdelah branded mane pun baju ank2...setakat baby kiko ajew yang mampu. Anak dh dua, kenalah pndai bajet. Asal ada baju baru dh kira bersyukur sgt2...Ater dh aku jenuh meround tgk brand lain xkenan dek mata memandang. Tahun ni poney nye dress mcm xmngancam sgtlah designnye...bunga beso2 je aku tgk..ke kt tmpt lain ada yg design lain?? Untuk kali ini, cukuplah sorang 5,6 pasang...time kasih gak kt mak aku sb belikan 2 lagi gaun untuk dihah masa terjah ke nilai semalam (31 ogos).

3 comments:

ratna said...

bestnya jadi budak2 kan.. kita yg didahulukan..

cik gObu said...

ok lah tue babe
own semakin besar nie
semakin pandai meminta

aku belikan 2-3 psg jek

sebab yg dia mintak sume 100++

aduhhh
tue yg parah skit

Aleeya said...

canteknya baju dihah, skirt merah tu cantek giler..sswai ngan dihah yg puteh melepak..:))