Followers

06 September, 2010

Shopping Lagi

Kasot sarung dihah

kasot dihah lagi..murah jew rm10

Sandle for ammar

untuk aku...


Kali ni shopping kasot ajew + selai t.shirt untuk mypie. Ntah apsal tahun ni dia xmau membeli sakan. Just tnya, ape wane tema tok kite bdondon2 kali ni...aku cuma bgtau 'hijo'...sb seingt aku, baju ank2 ada hijo, then baju kurung aku pun ada kaler hijo...so bole la buat g beraya umah mak2 sedara ke, g jenjalan ke nnt.

Tahun ni mardihah request nk beli kasot yg btumit. Puas dh aku rayau kan dr jj klang nun smpailah ke mines, nan ado size untuk dia. Size yg paling kecik pun 28 tu pun bdk dlm umo 4thn cmtu...dihah kn cemetot lg...size dia 25,26 cmtu. So nak xnk beli jugaklah kasot sarung tuk dia + kasot yg seakan btumit skit ajew beli kt mines. Bole la buat tunjuk kt dia klau dia xbekenan ngn kasot sarung tu. Untuk ammar, dia senang ajew. Aku belikan sepasang kasot brand garfield..sepasang lg kasot murah. Tu pun dia dh lenjan dulu kasot yg murah tu...tp masa dh smpai umah, dia tunjuk kotak kasot dia...dia bg kt ayahnye...ingtkan nk soh buat ape..gupenye dia nk pakai..amboi kemain dia blegar2 sekeliling tmpt...tayang kasot dia..tsnyum2...aihhh, ank bjg aku pun dh pndai melaram...

Untk kasot aku lak, just beli yg biasa2 ajew. Xdelah mahal mane dlm rm59.90 lps less jdlah dlm rm54.00 ajew. Gase2 ni ke shopping terakhir?? aku gase x kot. Selagi xraya, selagi tu la ada ajew yg xcukup nye...ape pun, aku start cuti rabu nih..selasa malam dh pulang ke kmpg....xsabo dh ni...

3 comments:

MRS. K said...

kasut hadif pon dah beli.. nasib la makteh die nak sponsor

@e_da said...

ja.. samala kita tema hijau... comel kasut budak2 kan.. selamat hari raya maaf zahir batin ye ja...

Cik Puan*PIE said...

mrs.K:untung nye hadif ada makteh..hehe pow bnyk2 ye hadif..