Followers

22 April, 2011

Jeng Jeng Jeng

Adalah skit2 selendang n beberapa org yg dh beli tudung.Mane yg beli mula2 dulu aku xdan nk snap gmbo.Gmbo kain pun xdan nk uplod lagi.



Amboi kemain jeng3 aku kan. Oklah, yang ditunggu2 kan. Aku nk launcheon la pembukaan bisnes online aku kt sume. Aku Bisnes kecik2 je. Jual kain pasang, Tudung, Selendang n Brooch skit2. Dah lama aku pikir, bisnes ape yg aku nk buat. So, bile dpt duit refund dr insurans aritu, aku buat sbgai modal untuk bisnes kecik2. Alhamdulillah, dapat smbutan jugak dikalangan kwn2 di opis, mak2 sedara di kampung, juga family2 aku. Aku dh rolling stok sebanyak 3 kali. Insya-allah minggu depan, aku amik stok bru lagi sb bnyk juga permintaan dr org2 kampung nk mcm ni, mcm tu. Ape2 pun, moga ada rezeki aku dlm bisnes kecik2 ni. Manelah tau, satu ari sok aku dpt bukak butik ke, kedai jual kain ke. Mane lah tau kan...hiks. Doakan untuk aku ye.

Jemputlah singgah ke http://www.facebook.com/pages/Kuala-Lumpur-Malaysia/Darlingsz-Closet/215063441840213

10 comments:

@e_da said...

tahniah ja... seronok tau meniaga kalau laku...

cujen said...

semoga terus sukses!!

mama zakuan said...

letak la jugak kat blog...boleh mama cuci mata sekali

nn said...

gud luck..haja...

IdaShah said...

tahniah haja! maju setapak lagi. mmg seronok berniaga

hani syahida said...

wahh..bestnya dah ada kedai..hehe..sy pn otw nk bukak online shop..goodluck ;p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waa bravoooo..tahniah mek haja..nnti den jenguk kdeai ko tu ye..ehehe

Dee said...

congrats..moga terus maju..

nadirah said...

wow, usahawan muda !! congrats ja. t boleylar aku order ekk. :)

eLLy said...

morning laling.. miss me? busy cikit la :(


wah dah jadi buss woman ;p
good luck ..