Followers

27 April, 2011

Secretary Punye Minggu

roomate aku d hotel. ieda dr jab landskap


Saje tayang..hehe

hadiah lucky draw n hadiah hnbeg dr boipren...hehe

2nd time aku d mekapkan


baju yg trcalon top 6 queen of the nite



Akhirnya, setelah 7thn bekeje dlm gomen ni, ni lah 1st time dpt meraikan secretary week. Sebelum2 ni, usah kan kate dpt g seminar ke, kusus ke...sepatah ucapan pun nan ado. Mcm xdihargai lgsg. Tahun ni, alhmdulillah rezeki aku smpai. Join seminar anjuran swasta, dok kt hotel. Nasib xlama sgt, sb nye c ammar kan masih mnyusu badan, tu pun aku dok mengepam kt otel. Bengkak mcm gase nk demam dh. Sonok sgt join seminar ni. Skali skala dpt kuar opis, mng best la. Dapat kwn2 baru. Then salah satu nye ada dinner mlm akhir tu. Puas gak la aku mncari baju untuk tema dinner tu. Tapi xdelah over beno smpai nk gliter2 dr atas smpai bwh. Buat kate aku masa lps buat cat walk 'sy memilih konsep sopan dan anggun' untuk dinner mlm ni..haha. Tu je yg terlintas kt ati aku..alhmdulillah, aku trcalon gak la top 6 queen of the nite mlm tu. Then dpt lucky draw top 5, hadiahnye DVD Player. Kebetulan mng kt umah dvd player dh rosak. Syukur sgt2. Dan untuk dinner mlm tu, aku upah kawan tolong mekapkan. Nak arapkan aku mekap??? aku xtau la gupe ape jadinye. Dah la aku xpenah beli sebatang celak pun, lg nk soh mekap sndri. Memang xkan la. Kepada yang nk mntk khidmat kwn aku ni tok mekap2, dandan2 untuk sebarang mjlis bolelah terjah blog dia http://nomys-touch.blogspot.com/ mng puas ati ngn mekap dia.


So sepnjang aku g seminar ni, aku sgt2 berterima kasih kt mypie sb amik cuti jagakan c ammar, dia xbole salah sorng xde. Dah la xpenah berpisah ngn aku, xkan ayahnye xde jugak kan. memang sgt2 bole diarap kt mypie tu. Time kasih sgt2. Kendian tuk mak aku jugak, sb jagakan ammar sama..ank2 sume xsihat masa aku g seminar ni. Dalam ati tuhan aje yang tahu. Demam dah ok, cuma batuk je masih ada. Apepun, seminar ni memang sgt2 best.

3 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

phewitttt..cun wooo ehehe rezeki ja..bes dpt lucky draw camtu.

mmgla kan..nyusu badan ni, if tak direct feed mmg bengkak.

nn said...

canteknya baju itew...

Dee said...

wah..cunnya haja..berbaloi upah mekap..dpt hadiah kan..