Followers

05 May, 2011

Bila Mei Menjelma

Kesayangan aku :)



Bulan mei dah tiba. Best nye. Sebab bufday aku jatuh bulan mei. Juga bufday anak bujang aku pd bulan yang sama. Dah bole la aku mula meninjau2 kek2 yang dihias cntek2 tok ditempah xlama lagi. Aku tempah skali untuk bufday madihah. Sebab bufday aku n ank2 xjauh mane beza ari nya. Walaupun dalam wishlist aku, nk buat bsday party ank2 kt umah sini, nampaknya mcm xkesampaian. Xpelah, buat kt umah kampung pun okeh jugak. Ingat tahun ni nk try nempah kek mickey n minnie themes. Kang buat kek barbie ke princess ke...kecik ati lak c ammar.

Insya-allah, arap2 sume yang dirancang dipermudahkan oleh Allah.


*hadiah pun nk kena pikir gak ni.adehhh

3 comments:

nads said...

Hi dear, nad kembali....rindu sangat...dah lame xtengok kembar hazim...dah dekat 2 tahun anak kita kan....hehe..rase cam kejap jer plak....dah cantik blog u dear...!!

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/

umiliza989 said...

assalam....
saya dah email maklumat diri saya

tp xpe,sy tinggalkan kat sini juga

nama:norliza binti mohamad yunus
alamat: D-T05-U01,NO.1 JALAN P5A/5,PRESINT 5,62200 PUTRAJAYA.
PHONE: 0175489153
URL:http://norliza989.blogspot.com
id follower:umiliza989