Followers

28 October, 2011

Donat


Tengok tang durian flavour tu, tajam2 gak style dia buat.

Kalau g big apple, aku tetap ngn pilihan tekak aku iaitu 'durian' flavour. Setakat ni, yang aku selalu beli kt alamanda, rasa durian nye adalah yg terbaik, sampai melimpah2 kuar dr donut tu. Sangat asyik skali klau dpt makan. Selalu beli satu xckup, so kena beli dua psl ammar pun suka durian flavour.

*skali skala bole la layan donut, kalau ari2 muak jugak kot.hehe

2 comments:

@e_da said...

uihhh tak penah tryla perisa durian tu..harus cubaaaa

Sue said...

dah try perisa durian tu... sedap gak... krim dia tak muak...