Followers

18 October, 2011

'ipad' ke?

 RM299...berbaloi2

Jadilah, orang lain heboh ipad la samsung la..aku beli cokia pnye je.hehe


Haritu, terjah blog cik puan azfa dia beli gajet tok berpantang. Dan ada satu tmbahan jugak tok ank dara dia. Tapi aku xsure dia dh beli ke belum. So, aku cam tertarik plk nk belikan satu tok madihah. Terjah FB kwn azfa tu, then msg2 tnye harga siap skali install segala n then pos. So kira jadi la dengan hrga RM299 dapat satu 'ipad' from taiwan...hehe. Jadilah, tok madihah main2 game, tengok video, dgr lagu feberet dia 'no body' then ada skit2 tok blaja. Arap2 dia pndai jaga hrta dia yg satu ni.
Xmampu la aku nk belikan dia ipad ke samsung galaxy tab ke yang hrga riban2 tu. Ada pun duit, bukanlah nk beli gajet mahal2 je. Banyak lagi keperluan lain yang nk dibelanjakan. Dulu masa dapat duit kwsp, aku lekatkan dengan beli laptop. Still lagi ada, dan skali sekala anak2 dok layan game, citer2 kt situ. Cuma kadang2 tu bergaduh la jugak sebab berebut. Ammar memang xbole lagi dibelikan bnda2 mcm ni, psl dia kuat membaling. Risau aku klau dia baling, bersepai. Melayang2 la $$$$$$$...huhuhu.

*apepun, idaman hati aku yg terpksa aku pendamkan dulu 'samsung galaxy tab 10.1'

*pada yang berminat, bole tnye direct pd en.zam di FB beliau 'NS Global & Travel Sdn Bhd'. Bole tgk spec dia skali. Aku xgeti nk terangkan. Asal tau bukak fb, main game, dwnlod gmbo, downlod lagu dah kira terer la tu...hehehe.

5 comments:

MrS. F!zA said...

menarik jgk..tkdelah syg nak kasi anak main kan..

MRS. K said...

wahhha.. aku pon macam terminat nih.. kekeke

Cik Puan*PIE said...

MRS.Fiza:betol,xdelah rasa susah ati nk kasi ank main.klu rege yg riban2 tu, kompem dok melekat dlm hnbeg kite je kan..hehehe.

MRS.K:belilah kay,buat godek2. feeling ala2 ipad gitu...hahaha.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ok jugak ni kalo beli kat anak dara kita.

*SiRibenMerah said...

menariknya...
hehehe..

cam nak beli jugaklahhh~