Followers

02 November, 2011

Upin Ipin In The House ;)





Tengoklah peel anak2 aku bile posing. Ada masa ok, ada masa buat hal. Ikot mood memasing la jugak kan. Gambar ni dh lama terperuk dlm camera, baru arini nk uplod gambar2 diaorg ni. Bukan ape, bizi sesangat. Baju upin dan ipin ni aku beli kt jualan di opis ni aje, yg tiap2 bulan pasti akan ada. Dh bnyak dah koleksi baju2 jenis mcm ni aku belikan tok anak2. Madihah mcm biasalah, dh gemar nk pakai gaun2 ni..maka aku belikan dia jenis sluar pnya. Size untuk ammar terhad skit, biasanye themes yg best2 mcm angry bird tu, untuk budak2 baya ammar kakak yg jual tu xdpt stok lagi. Mungkin kt tempat lain dh ada. Jenis kain mcm ni sejuk je bdk2 pakai. Saje jelah beli tok pakaian basah diaorg kt umah.

*selalu beli baju tok anak2, tok diri sendiri tolak tepi dulu :)

1 comment:

Sue said...

Comel... anak sue pun suka... asal nampak kawan2 pakai apa jer, sure mintak belikan... hadoi.. kopak la mama nak ikut semua permintaan dia..

btw, mama.. jom join GA...

http://syuhada-wahi.blogspot.com/2011/11/jom-hidup-sihat-giveaway.html