Followers

04 January, 2012

Penilaian Keje Gomen ;)

Aku dah selesaikan tugasan terakhir aku bagi tahun 2011 dengan melengkapkan SKT aku hari jumaat lepas smpai turun2 opis je tgk dh gelap. Gara2 nak isi segala benda dalam hrmis yang slow gile time opis hour. Maka settle jugak pada hari yang sama dan sumbit pada bos. Semalam, aku dh mengadap dia. Maklumkan dengan aku prestasi dan perkara-perkara yang perlu aku tambah baik bagi tahun 2012 ni. Alhamdulillah, markah penilaian yg dia bg bole buat aku senyum smpai ke telinga...nak2 mengenangkan kesah SBPA yg baru ni...bab2 markah ni jadi perkara utama dh skang aku gase. Kena bekeje keras mulai skang..bukan bekeje keras dalam membodek ok ;)

*aku semakin gemokssss....menciiiiiiiiii!!!

2 comments:

affa said...

aku belum isi lagik...adoi...

TiTi said...

dah 7 tahun aku kerja dan tak pernah sekalipun bos aku bg markah, selalu org lain bg markah, dan aku tak pernah tahu markah aku :D