Followers

04 January, 2012

Fareeda ;)

Aku saje nerai pakai tudung fareeda kawan2 aku kt opis ni. Maklumlah, nk beli tu pk 3,4 kali gak tu. Tapi memang bekenan dah lama ngn design fareeda ni. Nak2 dulu masa umah lama time pegi balik keje, slalu satu lif ngn model rasmi fareeda ni sape lagi klau bkn sis zalia tu. Dia memang cantek, kurus, muka mcm barbie doll. Dulu dia satu opis ngn aku (opis lama la).Skang just nmpk dia kt kafe atau time anta ank dia kt taska jelah...hehe. Memang kena je ape gaya skalipun dia pkai tudung fareeda tu. Dalam ati, tingin gak nak pakai. Nanti2 la, beli selai dulu, nnt lama2 bole beli lagi...hiks.

 Time bos xde bolelah bt keje gile kt opis...hahaha

Tunggu aku beli selai makai kt opis plak..huhu

* 2 gambar hasil 'pinjaman' kt kwn2 opis. Buat tayang kt blog...hahaha.

4 comments:

MRS. K said...

beli la ja.. aku pon buat pejam mata je beli sebab teringin punya pasal.. pejam mata dpt la kumpul 4 lai suda.. haahaa

ratna said...

Tudung fareeda cantik kan...tp mahal sikit la...

Cik Puan*PIE said...

mrs.k:tu la kay, mng hajat nk beli selai dulu.tggu gaji baru..hehe.

ratna:design nye cntik dr ariani(pd sy la)...hehe

~I'M SHOPAHOLIC~ said...

tudung fareeda mmg lawa especially tudung ekslusif Rozanna 3 Layer.. tp once dah terjebak susah nak stop.. hehe