Followers

29 August, 2012

Gajet Baru :)

Aku pilih wane putih...sb wane pink kakak aku dh amik..pink limited edition, trpaksalah aku mengalah...huhuhu


Sume orang ingt aku beli brand samsung...walhal ini adalah keluaran exmobile...namanye ex note :) Hasil dapat duit raya dr pie, mkcik, dan anak2 buah xlupa jugak balance bonus yang masih ada lg tu...aku belilah henpon ni masa raya ke 6 aritu. Kebetulan henpon aku rosak, henpon pie pulak ilang...masa henpon aku rosak, aku pinjam henpon biras aku...mekasih mek khaslysha sebab pinjamkan henpon. Sangat2 berguna masa memerlukan. Alhamdulillah sgt suka dengan gajet baru ni...dh segupe tab je aku gase...nak beli yang samsung xmampu...ni je yang den ado :)





Ada 3 warna masa tu...hitam, putih n pink

* kakak aku pn beli hp yg sama...so hnpon lama dia madihah yang pakai...ari2 aku video call ngn dia...terubat la rindu :)

3 comments:

aanie said...

sebijik macam galaxy note...sama x function dia?

Cik Puan*PIE said...

setakat yg sy tahu...diaorg ckp sama je function nye..oklah bole fb, watsup..instagram..game..emel..mcm2 la la

ROSMARIEZA ROFIEE said...

teringin nak beli..brp harga dy ye sis? :)