Followers

16 December, 2008

Nyonya*Pie

Kenapa aku pilih nickname nyonya*pie dlm blog ni....
Ada citer la skit..xdelah aku tibai aje...
dulu masa maid ni keje ngn mak aku...dia yang panggil aku nyonya pie...nyonya pie..
penah skali tu aku tnye..bik, nape kamu aku nyonya pie...
dia kate...klau dia indon..nyonya tu 'PUAN'...jadi aku pnggilah kamu nyonya pie...kerna kamu kan bini nya si pie...gelak trkekeh2 aku mendengaunye..pnggilan nyonya pie tu melekat le smpai dia balik indon...dgn2 mak aku pun pnggil nyonya pie masa tu..adoiiyaii. Skang saje je aku letak nickname kt blog ni psl tuan pnye yg asal ni kan laki den...saje sesuka ati...nyonya pun nyonya la..xkan la amoi lak kan..kihkih...

6 comments:

ita.itu said...

haha..aku ingat sp la nyonya pie ni..ko rupanye..sdp apa nama tu..ok apa nok..wah dah bkk blog br..kelass

@Z said...

jaa..aku ketinggalan ketapi la. apa dah jadi ngan blog ko yg lepas? anyway, aku link blog ni kat blog aku eh....

ratna said...

hik hik..mcm2 ler indon ni..

Khas Lysha said...

nasib di panggilnyer nyonya pie kalo dipanggil ibuk lagi haru.. best aper dipanggil nyonya pie mcm bos2 jer bunyiyer..
tp akk x suka la sumer maid mak akk panggil dia mak.. diorg ingat tu mak dia ker.. herr tension..

nasaoji said...

salam..weh..tak tau ko pun suker ber blog nih..aku dah add ko...hobi bru..hehehe...

Aleeya said...

hahhahaha al kisahnyeeee klako laaa