Followers

07 January, 2009

Award Sudah Datang


Ceh...bkn mudah nk dpt award..klau skali dpt ada lak syaratnye. Award kali ni dr sis ida lakaranhati..tenkiu la ye. Syaratnye: kena bagitahu 10 facts tentang diri kita..


1. Aku simple aje orgnye...sensetip la jugak.
2. Umo aku masok bln mei ni, insya-allah 25 tahun
3. Aku ank bongsu dr 4 org adik beradik..sume pompuan
4. Aku suka shopping, tgk wayang, g jalan2 pstu layan tenet
5. Aku suka baca ayat2 puitis, yg ada unsur2 keinsafan, love, kesedaran dll
6. Aku ada sorang ank mardihah, n coming soon 2nd baby..insya-allah
7. Paling suka wane pink n hijo
8. Kadang2 aku lbh suka memerap kt umah aje..
9. Skali jumpe novel yg menyentuh jiwa...aku xpndang bnda lain dh...layan smpai abis
10. Tebiat buruk aku...aku ni pedendam....cengeng nk mampos...kdg2 sentap xmemasal..

3 comments:

ita.itu said...

camtik katil dan curtain dia krim..kalo ijo yg kat wall nye gelap lagi lawa..

nmmy84 said...

mama aku da email resepi dekat email heyladysz k.

ei_da.. said...

tq aja siap dah.. senang ajo kan..