Followers

06 January, 2009

Yang Tertangguh

Baru arini aku berkesempatan nk uplod gmbo segala bagai masa aku cuti2 mlysia aritu...aku xdelah g bercuti kemana2 pun...hnya memenuhi ruang dan kesempatan mane yg ada je. Maklumlah, dgn keadaan aku skang yg tiba petang aje lembik bgaikan obor2...tp demi madihah, aku gagahkan jugak. Bawak dia jalan2...bergurau senda ngn dia...bermain2 dgn dia...aku citer start dr g wedding kt umah sedara incik chinta dulu 28hb Disember 2008. 3 ari berturut dr jumaat smpai ke ahad, incik chinta dok menolong ape yg patut di umah kenduri kawin tu. Cuma aku ngn madihah datang makan ari ahad nye saje. Tu pun aku dh segupe xde mood. Mood sentap tibe2 dtg...xde amik gmbo pengantin bagai pun. Aku klau dh sentap, satu ape pun xjadi...xkena...huhu...

Mood sentap dh nk sampai

Aku, dihah n incik chinta

28hb disember jugak, lps blik dr wedding tu, aku bawak madihah g JJ seremban. Kebetulan nk jumpe member incik chinta. Tapi dia tggu we all kt city park...maka dgn itu, madihah melonjak riang le nmpk tasik tu..nak2 plak ada ramai bebudak..lagi le dia gemau. Bg ikan mkn...bising betol mulut dia..fish..fish..kate dia...dah tu ada org main layang2 skali kt situ...tgk madihah ketawa, riang gembira...xtrgambar dgn kata2 gasenye. Tgk dia berjalan kesana, kemari xnk dipimpin tgn...mcm org beso aje gayanye...(gambo kendian aku masokkan, psl kt hp)

Amboi kemain ehh..

kt dlm JJ.Naik gajah brgerak..abis satu jj dia tawaf..

Banyak nau ikan...dpt mkn free

Aku tipu ckp ada fish kt tgn...klau x aram dia nk pndang kamera

Ni sebahagian je...punyelah banyk...adoiii

tgk...berlengang mak minah dia...kemen gemau

29hb Disember, skali lagi madihah ngomel sebut fish2...aku bwk ke akurium atoknye tgk ikan kaloi...dia xnk..tgnnye dh tunjuk ke luau...baru aku ingt dia nk kan fish yg kt tasik tu gak...wah2 kemain lg permintaan kau ye...klau seremban tu blakang umah aku xpe gak..tp xpe, dh ayahnye pun sanggup nk bawakkan aku soh yuli pun brsiap2 skali...masih awal, dlm kul 3 mcm tu. Singgah JJ jap jalan2 aje..beli ape yg patot then g mkn2. Dh kul 5 cmtu bru kluar dr jj, teros ke city park.mng dia suka..sgt2 suka..belom pun turun dr kete, dia dh nmpk tasik tu kemen berdekah dia gelak. Siap tepuk2 tgn...dh nk kul 7 mlm, aku ngajak balik. Dh keletihan aku tgk dia. Masok aje dlm kete teros dushhh....tido.(gambo kali ni dlm kamera)

8 comments:

^arween^ said...

babe
makin chubby aku tgk dihah
gaya jalan amboi bkn main lg

Dee said...

kemain lg spek..beso dr muka..kehkehkeh..suka ye dia tgk fish..cute..

Khas Lysha said...

hamboi dihah.. kemain bergaya dgn speknyer.. sampai tenggelam hidong.. he he he..
jgn sentap2 sgt ye dik,.. bykkan bersabar..

DYLA said...

amboi bergaya nyer dihah ngan spek tu...

bestnya dpt tgk fish byk2 mcm tu...

nmmy84 said...

mama, aku sudah email pada heyladysz untuk resepi yang ko mintak k :)

ita.itu said...

comel nye dia pki spek...bergaya betul.hehe

Ada Ayrissa said...

cutenya anak dara kau nih ja..
ja, amik ar gmbau nmpak peyut...hehehhe

+ EeiNz + said...

wah..kemain melanggang lagi dihah ye jaa...comeyy!!!