Followers

14 January, 2009

Rindunyeeeee






Nak ubat kerinduan aku kala ni. Nak balik kampung pun dh malam...makanye aku update jelah blog ni dulu. Esok dh khamis..jumaat dh balik...xsabo nye. Beberapa gamba madihah yang trkini gaklah kiranye tu. Skang dia dh pndai mcm2...mcm anak2 yang sebaya ngn dia...1 tahun 7bln.

Kalau tnye dia nenek sape nama :jidahhhhhh (pnjng gile aahhh nye) atok:a..a..ali, ibu?:sitiiii, ayah?:i...i...ieee...ngn muncung2 dia..ngn gelak trkekeh2...adoiii gerammmlah.
lagi time dia dlm kete...aku akn tnye dia mcm2...fish ape:ikan, meow:cat, kukuk:ayam, kete:car, bobok:cow, bebek:ambing(kmbing), dan mcm2 lagi la..alhmdulillah madihah xdelah pelat sgt...bole paham ape kehendak dia...ape yg dia cuba ckp.

*madihah....ibu windulah kt madihah...tp2 mlm ibu xleh tido tau ingtkan madihah. Madihah dh makin besa...ibu doakan madihah sentiasa dilindungi allah...setiap lngkah madihah akan diiringi doa yang terbaik dr ibu....sume yg madihah inginkan, ibu akan cuba tunaikan. Madihah chintahati ibu...pngubat segala duka ibu....kekuatan dan semngat ibu. Madihah segala2nya bg ibu dan ayah*

11 comments:

Khas Lysha said...

sabo ek.. tak sampai 2 ari je lagi.. terubat la rindu,.. :)

nmmy84 said...

adoiaiii...cam mane lah kan sayangnye ko kat dihah.tak dapat aku gambarkan perasaan sorang ibu.mama cube ko baca blog ni sure ko blh nangis...

memorizulaikha.blogspot.com

Dee said...

eh..napa antar blk kg ke?..kita xlehlah..x tertahan2 nti rindunya..sabar..arini mesti dh lps rindu tukan..

^arween^ said...

yg penting jgn gunting rmbt die babe

ei_da.. said...

1 hari je lg... dapat jumpa dihah peluk cium dia puas2 ek.. hehhehe... dihah dah semakin bijak...

Ada Ayrissa said...

anak dara ibu dah besau ler...
makin cun...

eLLy said...

cantinye mata anak ko..
bulu mata melentik gitue

nasaoji said...

ja, aku nak bulu mate ank ko ler..huahuahuahuah..lebat giler..cun melecun bl beso...AMIN..

kakngah said...

geramnya tgk bulu mata dia...

ita.itu said...

mmg la rindu ek dik..ko jaga sendiri la nanti..kurang rindunye ko..

mummysyafie said...

melentik nye bulu mata madihah