Followers

03 February, 2009

Tocangnye

kemen tegak tocang rmbutnye...huhu

Mylove dina...


Alahai, mcm xde citer je aku nk update kt blog ni. Tapi adalah citer n skit gmba2 madihah yg aku nk letak kt sini. Merindu lak ngn dia. Sejak yuli dh ada ni..time aku ada kt umah mak, akulah yg uruskan madihah. Cuma kdg2 bab nk mnyikat rambut n bedak muka..laju nau dia lari...aku dh xlarat nk kejo...pndai lak tu dia lari ke bilik yuli...kemen lg dia 'mengemas' brg2 org tu...ahad aritu, aku dh siapkan madihah dia pun lari ke bilik yuli. Aku pun nk mandi masa tu..tp smpat gak le aku skodeng ape yg madihah buat kt dlm blk tu..gupenye yuli tgh mendandan rambutnye..amboi kemain lg dia snyap..snyap sb yuli umpan dia ngn gmbo2 katun....brkekek2 aku gelak...xdan aku nk ngamik gmbo dia tgh didandan masa tu..klako lak aku tgk gmbo madihah ni..kakak aku pun gelak sakan tgk rmbutnye..dia ckp cantek..cntek...ape2 jelah madihah..pdai pun kau snyap ye bile org tu mnyikat rambut..klau ibu yg nk sikat, meliuk lintuk badan nye..sabo jele...

11 comments:

ei_da.. said...

amboii comelnyerrrrr... badan nampak makin berisi... geramla tgk dihah ni.....

Rizal said...
This comment has been removed by the author.
Khas Lysha said...

ala,.. comelnyer dihah.. dah mcm teletubbies dah ha.. :)

k h a l e d a said...

comelnya dihah
blh lak tocang tegak cm2 ehh
nk wat gak ar.. hihihi

nmmy84 said...

amboi kemain lagi si kecik ni.tengokler gambau yang petame tu ma..kemain perasan die rambut cantek ek.hihi.apepun, simpan gambau tu leklok.nanti dihah da besau jangan lupe tunjuk balik :P

^arween^ said...

alah geramnyer babe

mummysyafie said...

teringat satu citer lelama dulu..ada fesyen rambut gini..hihihi...comel

Ada Ayrissa said...

cute gilerrrrrrrrr....

♥ EeiNz ♥ said...

heheheh...comey dihah..makin bsr da tgk kan

nasaoji said...

comei gile DIHA..cam ne la leh wat tocang tegak ghupe itu...

Dee said...

tocang tegak2...cutelah madihah..