Followers

31 March, 2009

Keizinan Masa Yang Seketika

Agak lama blog aku ni xbciter kisah aku. Walaupun ari2 aku jengah...aku terjah blog kwn2...tp nk update citer sndiri, sangatlah malas bg aku. Lately, mlm2 aku dh jarang online..sebabnye aku bg laluan kt mypie nk beronline..dan aku plak dh penat seharian di opis mngadap pc. Naik kejung mata aku ni...huhu. Skang dh xde aktiviti memasak...sumenye main oder.
So perkembangan terbaru aku, insya-allah aku akan memasuki usia kandungan 8 bulan mggu depan. Cek up bulanan aku setakat ni, sumenye alhmdulillah ok. Barang2 kelengkapan menyambut bby baru dah pun selamat aku beli. Tu pun aku beli mana yang perlu aje...sb barang2 madihah masih ada yang elok2 bole digunapakai. Aku takut xsempat nk membeli, skali dh terberanak plak. So far pilihan hospital untuk aku brsalin ada dua...mane satu yg aku pegi nnt terpulang pada cek up aku bulan april ni. Mudah2an sumenye dipermudahkan allah. Nama-nama pilihan pun dah aku sediakan, walaupun setiap kali scan mngatakan bby boy...aku tetap gak mncari nama untuk bby girl. Apepun,smoga aku peroleh kesihatan yang baik sehingga aku selamat brsalin nnt. Dan untuk anak2ku juga, smoga allah lindungi mereka. (anak2 - madihah n bby dlm perot ni...bkn aku pknen kembar...:)
* aku dh dpt makan manggis...lupa lak nk snap gmbo..beli je teros2 makan. Madihah pun suka...dlm2 dia kata masam tu...siap mntk lagi...lagi dan lagi...

12 comments:

♥ EeiNz ♥ said...

pape pun , moga aja dan anak2 sihat2 slalo...... aminnn

^arween^ said...

alhamdulillah dpt gak ko mkn manggis babe

aku doakan check up bulan april ni
result nyer ok

:D

SYAbAR said...

Sib baik kau teringin nak mkn manggis ja, baut cam aka dulu teringin nak mkn buah tampoi, puas keliling KL abang cari..At last dapat juga TAMPOI HAMPIR KERING. Ha ha ha, belasah ja, janji dapat

IdzaRis79 said...

semoga segalanya dipermudahkan...

dibiuscinta said...

wah best nye kalo betul dpt bby boy..da dpt sepasang kan..arap dipermudahkan la semasa bersalin nanti...

fealize_eleanoer said...

salam..

dik...

akak tgk dik x online YM...so dpt tny kat sini je la..

kak shaz dah tanya2 akak la...ermm...camne ehh...sbb since bulan Jan sampai la ni hajar senyap je...harap bagi maklumbalas pada die or akak...x best la cam ni kan...sbb da masuk 3 bulan...akak pon serba salah..sini kawan,sana besfren...if ade masalah minta bitau pada kak shaz ok...no fon die 012-6361572.harap hajar fhm... ;)

slm..

nmmy84 said...

ooo da dapat makan manggis da.elok la tu ma tak meleleh air liur anak buah aku tuh nnt.lame tak hapdet eh, lame la jgk tak tengok dihah.

paij188 said...

dapat makan manggis.. ekk? takpe sennag nk cari, masa akak preggy kan Tini, nak strawberry.. ajak hubby g beli kat JJ puchong, dia bnyk alasan la.. ujung minggu la.. merajuk akak. nasib la skrg duk dubai strawbery melambak mcm org jual sayur kat pasar banyaknyer... kat sini klu nk manggis kena la beli, 6 bijik, 20 inggit. ape2pun, hajar take care yer? let me know klu dh bersalin.

Dee said...

eh..bestnyer dpt sepasang..take care tau..jgn tensi2..hehehe..

cujen said...

nama baby girl eh?
anak aku esok aku nak letak nama RATNA SYAKILA..
ape makna pun tak tau..hihihi

Ada Ayrissa said...

take care ja..
kejap jer dah 8 bln kan..sonoknya nak dpt bb boy..
sepasang dahh....

Khas Lysha said...

pasti semua akan selamat ok,.. just tk care ;)