Followers

06 April, 2009

Sambut Menantu

Adik beradik my mom...sumenye ada 9. my mom yg 1st
tp klau sumenye masih ada, adik bradik mak 13org.

my kazen

aku ngn dihah je brgmbo...mypie tgh sibuk mengangkat pinggan mgkuk...huhu

oooohhh tidak...gemoknye hakuuuu


Entry jelas lagi nyata dari aku.
Jumaat lepas aku amik cuti sempena keje kawin di umah mak sedara aku. Mak aku yg handle bab2 memasak/makanan dan dibntu pak2 sedara aku. Kenduri kawin menyambut menantu pompuan yang asal dr Teluk Intan..Time kenduri kawin aku dulu, kazen aku yg lelaki ni lah yang bnyk brjasa menolong itu ini, smpai mandi peluh dia. Jadi kenduri dia kali ni, aku mntk mypie lah yg wakil untuk menolong ape yang patut. Mengenang jasa org kan. Nak arapkan aku, nampak gaya satu ape pun xjadi. Bukan malas, tp keadaan aku yang x mengizinkan. Ari sbtu majlisnya, so ahad dh bole relaks. Lepas knduri satu umah snyap sunyi, tido dan sgt keletihan...

6 comments:

paij188 said...

adik akak sorang ni.. ok ke x.. akak baca blog ko dh berap kali mcm ade problem.. anyway, hopefully dh selesai.

by the way, akak suke tgk haja preggy, cute. dah la ko memang cute. Jaga diri tau, jgn stress.. kesian baby, kesian awak jugak. take care.

Dee said...

selamat pengantin baru buat kazen u...hopefully u x stress2 lagi..jaga ur baby baik2 eh..

nmmy84 said...

mama:cute ape mak seri tau ko preggy neh.

Khas Lysha said...

ja gemuk ada isi tak per.. biler dah bersalin boleh slim balik.. akk ni ha tak tau la biler nak 'bersalin' nyer.. ni yg membuatkan stress..

sRi iNtAn a.k.a iEn said...

alaaa mama..ko bukannye gemuk.kn berbdn dua tuh.aku doakn smoga ko n bb dlm keadaan sihat.dh lm aku tak online ngn ko.pe citer skng?rindu arrr.huhuhu

nasaoji said...

ya benar..bantu org yg dah tolong kt tu, amat mulierrr....;p

tak gemuk lar...ader isi..mner gemuknyer..cian bby tu tau...