Followers

08 April, 2009

Tercipta Untukku






Happy 3rd Anniversary buat aku dan juga chintahatiku Shafie. Semoga kasih sayang ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat. Aku sentiasa berdoa, dan akan terus berdoa untuk keberkatan hidop kita ini bersama dengan anak-anak. Walaupun dugaan dan rintangan sentiasa terjadi, namun itu adalah lumrah kehidupan yang azali. Aku akan sentiasa berada disisimu sama ada suka,duka, susah, senang, derita, dan bahagia. Aku juga mahu, kau menerima kelemahan, keburukan dan kekurangan diri aku seperti mana aku menerima dirimu sepenuh hatiku tanpa mengira cacat mahupun sempurnanya keadaan fizikalmu. Segala-galanya akan ku korbankan untuk pastikan kau sentiasa dalam keadaan yang mengembirakan.

Wahai chintahatiku, sejak 11 tahun yang lalu hingga ke saat ini, aku sentiasa mencintai dan menyayangi dirimu sepenuh hatiku. Dan biarlah hingga nafasku yg terakhir pun, aku tetap cinta dan kasih padamu. Sebahagian kehidupan aku, adalah kenangan bersama mu. Kehadiran anak-anak bukti cinta, kasih dan sayang antara kita. Semoga kita sekeluarga dilindungi dan dirahmati Allah sentiasa.

12 comments:

IdaShah said...

happy anniversary!
semoga kekal abadi
semoga bahagia

aku lah arween said...

aku doakan ko ngan pie bahagia hingga ke akhir hayat babe

baBe_ieza said...

happy anniversary...

Khas Lysha said...

berkat doa dan ikhtiar, Allah akan sentiasa merahmati rumahtangga kalian.. happy 3rd anniversary moga bahagia ke akhir hayat... :)

MRS. K said...

haja..
hepi 3rd anivesary!!
tak saba nak tgk adik dihah!!

cujen said...

aku doakan korg bahagia ke akhir hayat...

Ada Ayrissa said...

congratz jaa..
moga kekal bhagia selamanya...

nAdiRah said...

hepy anniversary... kiranya kita ni kawen tahun yg same la eaaa... cuma ko cepat 8 bulan. lg 8 bulan aku n suami 3 tahun.

tahniah !!! semoga bahagia berkekalan hingga akhir hayat...
amin~~~ bile due ni??

Dee said...

happy anniversary..moga berbahagia selalu...

nasaoji said...

appy anniversary..moga kekal bahgia hingga akhir hayat...

@_da said...

Haja sory terlambat sket.. happy anniversary yer.. moga rumah tangga yg di bina berkekalan hingga akhir nyawa... aminnn

mummysyafie said...

happy anniversary ja..

semoga kekal ke akhir hayat