Followers

24 May, 2009

Happy Birthday






Happy birthday to me...
Happy birthday to me...

Arini, 24 mei genaplah usia aku 25 tahun. Mcm x caya je dh smpai tarikh ni. Tengah malam td, aku dapat msg dari kwn2 blogger, kwn2 skolah dan jugak biras aku. Tenkiu sgt2 tanda ingatan tu. Pagi tadi, dihah dh nyanyi lagu happy bsday versi dia..nak nangis pun ada...alahai, anakku ini sudah besar rupanya. Dan x lupa jugak, untuk kakak aku yang no 3, kami sama2 menyambut tarikh besday yang sama. Pagi2 lagi aku dh msg kt dia. Tahun ni xdan aku nk beli hadiah tuk dia. Aku pun xbalik kampung, tggulah aku buat bsday dihah skali nanti. Ape pun, semoga aku dipanjangkan umur untuk teros membesarkan ank2, menjaga keluarga aku, dimurahkan rezeki yang melimpah ruah, diberi keberkatan dalam hidup dan jugak semoga impian aku tercapai...(ada mcm2 list impian dan harapan aku). Semalam, abah belanja makan2 kt kenny rogers...syoknya ada org belanja. Ececeh, sempena besday aku ke? ape pun, time kasih abah. Esok aku cuti, nak pegi check up lagi.

11 comments:

Khas Lysha said...

happy b'day aja.. semoga happy2 selalu yer,.. ;)

KV said...

happay besday ke 25. Moga bahagia sokmo! Insyaallah.

nmmy84 said...

hepi besday mama.wahh tak lame lagi nak bufday dihah.pehtu nak deliver baby lagi sorang.dekat2 besday korang sekeluarga ye.

smg dengan kegenapan umo kamu yang ke 25 akan terus membahagiakan kamu :))

makin comel pulak anak dare ko tu ha...

PuteriSatu said...

hapy besday mama dihah..semoga panjang umur murah rezeki...

paij188 said...

happy birthday adik akak..!

@e_da said...

Happy besday to u..
happy besday to u..
happy besday to haja..
happy besday to u..

moga dimurahkan rezeki diberi kesihatan yg baik dan bahagia bersama kuarga ye ja...n selamat melahirkan bbay nanti.. aminnnn

♥ EeiNz ♥ said...

ja...epi besday..may god bless u !! ;)

aku lah arween said...

eppy besday babe
semoga ko sihat2 selalu
dan semoga yg baik sentiasa berpihak pdmu :D

MRS. K said...

slamat ulangtahun haja..
jaga diri n baby leklok..

lulu jr said...

mama.
hepi besday.
panjang umur, murah rezeki.

:)

Ada Ayrissa said...

hepi besday jaa..
may god bless u n ur family all da time..
take care...