Followers

09 June, 2009

Pinky Boy

Apsal la ibu pakaikan ammar bju pink

Kembang idong ye pkai baju pink...kihkih

Sayanggggg adik

Oleh kerana aku xde membeli banyak sgt baju2 new born...aku recyle blk baju2 dihah mana yang bole ammar pakai. Skali, terlepas plak arini dia pakai baju pink...gelak abis aku tgk ank bujang aku dah jd pinky boy plak. Silap2 sok skirt madihah pun abis ammar pakai...mau nya aku kena sekeh ngn ayah dia...kuikui. Xkisahlah, pink pun pink lah. Dihah plak bila ada org yg cuba mnyakat dia nk bwk adiknya balik..dia dh bntai melalak...xdibaginya org amik adik dia..ingtkan xkisah...gupenye kisah.
Dalam aku berpantang ni...dihah dh bole diaraplah skit2...bukak stokin aku, suruh amik itu ini laju je dia amik...sgt rajin ok...dh bole diarap. Tapi idak le aku mndera dia..saje nk mnyakat dia...huhu. Ape pun, dua buah hati aku kini pelengkap sgala2nya bg kehidupan aku dan mypie. Sian ayahnya...berjauhan ngn kiteorg..tiap masa call, tnyakan anak2. Xpe, kejap je masa tu berlalu...

12 comments:

Khas Lysha said...

cute jer ammar pakai pink..
sayang nyer dihah kat adik,.. moga jd kakak yg baik n rajin occay!! ;)

@e_da said...

sabo je la ammar ye kena pakai baju pink... hihi.. amboi dihah kemain syg adik yer.. bagus2...kakak mithali nih.. hehhe..suka tgk diorg be 2 nih.. take care ibu haja..

nmmy84 said...

ala kiutnye dihah cyg adik dia..sekejapan bertukar wajah ammar.budak2 kan...kejap2 muke lain..dihah bejaye menjadi kakak.

dibiuscinta said...

ala tak kisah la baju pink..comel pe..skrg kan warna pink lg comel bile laki pakai wat...suke suke suke..tp idok le sampai skirt..melampau

♥ EeiNz ♥ said...

alololo..comeynye dua bradik nih ...dihah kakak yang baik.suke tolong ibu kan? ;)

KV said...

takpe, kejap jer dia pakai. Hihi

Dee said...

xpe pun pakai pink..dia kecik lg..kan tau pun..lgpun baby pakai baju2 tu suma kejap je..jap2 tgk dh besor..cute ammar..

Aleeya said...

alorr lorrr emsemnye ammar..pink2 pun emsem maaaa he he, nnt jumpa ammar nak kish2 diaaa ..geram la..

psssttt dihah terserlah kakak2 nye kan..penyayangnye dia..:))so sweet..

haja take care...

Ada Ayrissa said...

iskkk..ok jer ja laki pakai baju pink..
nmpak jambuuuuuuuuu gitu..
hehheheh..
cutenyaaaaaaaaa dihah kiss adik tu..
so sweettt...

nAdiRah said...

comelllllnyaaa ammar dgn baju piNk... comel je dengar cite dihah da boleh diharap... sayang dia kat adik dia. bagus. nanti leh tolong jaga adik bile mama sibuk. he.

mummysyafie said...

kenapa kalau girl pakai blue orang tak kisah erk? tapi bila boy pakai pink macam ganjil je

SYAbAR said...

Tahniah Hajar. Comelnya baby boy kau. Jaga pantang baik2 elok2 dik. Ingat, tubuh badan kita orang nak pakai sampai tua.....

Ammar Ilyasa sebuah nama yg indah...