Followers

03 July, 2009

Semakin Hampir

Asal ke kedai nak :belon, gula, air ribena

Ammar dok dalam buai diam2 k

Still lg in pink...

Xbrape lama saje lagi aku akan habiskan tempoh berpantang aku. Xsabar rasanya...boleh klua jalan2...tapi aku masih lagi kena habiskan stok jamu dan pegi berurut extra sebelum naik keje ni. 26 jun yang lalu, genap ammar sebulan aku bawak dia ke klinik untuk cucuk sebulan, dan timbang. Alhmdulillah, ammar sihat dan beratnya naik sekilo 3.6kg. Ada banyak story yang pending sebenarnya, tapi aku buat dulu mana yang aku ingt. Xdan sebenarnya nk update blog ni. Tu pun aku curi2 gak update time anak2 tido. Kadang2 timing diaorg sgt 'nakal'...yang sorang tido..sorang jaga. Kalau madihah yg jaga...siaplah. Xbole leka skejap pun, laju je dia terjah adiknya. Dalam dia dodoi2kan adiknya...skali-skala di lepiknya adiknya tu...adoiiyaiii, seram dibuatnya.
Nanti aku uplod gambar terbaru anak2. Nak tggu uplod tu kemen berjam2 lamanya aku nk nunggu. Maklumlah, tenet kt kampung slow yang amat. Ape pun, aku dah xsabo2 nk g jalan2 ni. Nak shopping baju raya plak..bukannya lama pun nk tiba bulan puasa.

11 comments:

aku lah arween said...

babe cepatlah naik keja babe

@e_da said...

alaaalaaa comeynya ammar....

Khas Lysha said...

x lama lg abis la seksaan itu.. huhu. merdeka!!

nmmy84 said...

ala comelnye budak2 tu.lain da muke ammar kan?hee

PuteriSatu said...

ala...ammar tomey aar...dah besar confirm encem nih.....geyyam aar tengok ammar.....

IdaShah said...

bole lah ammar pki baju melayu raya nih.mesti hensem..

DYLA said...

comeynya ammar ni.. tembam!

dibiuscinta said...

makin tembam la ammar ni..geram...

♥ EeiNz ♥ said...

comeynye dua beradik nih la

imz said...

amboi..si ammar diam je duduk dlm buaian ek..!!..eppy birthday to birthday girl...semoga ceria selalu..

nasaoji said...

yey..dah tgk ammar..bby boy bru ko..

wah,,lengkap spasang ek..suker lak aku..;p

nnt ko ajr aku, buley?..hoho..