Followers

27 July, 2009

Back To Work

Adoiiyaiii...arini aku dh start keje. Punyalah malas nk g keje bila dh lama bercuti. Nak drive sndiri lagilahhh malas. Ari 1st aku masok keje selepas cuti berpantang ni, alhmdulillah sumenya dipermudahkan Allah. Sonok jumpe kawan2 opis...jumpa bos. Arini aku bawak bekal spaggeti aje. Sempat lagi aku masak2 bgai.
Harini aku start hantar Ammar ke nurseri. Xtaulah mcm mana keadaan dia kt sana. Walaupun 2,3 ari sebelum ni dia xnk lgsg mnyusu guna botol...aku pksakan jugak. Sampai termemek2 mukanya. Camner aku nk buat lagi...lama2 ok dh dia. Dah haus2 tu dia isap gak. Sian Ammar. Semalam aku balik sini, nk tinggalkan madihah punyalah sayu ati aku ni. Melalak sakan aku dalam kete. Sian dia kena tinggal. Bukan aku xnk bawak dia kesini. Tapi ada mcm2 perkara yang terjadi. Xnklah aku citer kt sini. Biarlah jadi kisah aku dalam ati. Tapi walaumcmanepun, madihah tetap aku akan jaga bila smpai waktunya. Cuma bukan skarang...dan jangan tanya kenapa..mengapa...aku xnk komen. Buat tambah sedih aku je. Ape pun, semoga kedua2 anak aku dilindungi Allah sentiasa.

9 comments:

@e_da said...

selamat kembali bekerja ja... oo dihah tinggal kat kg yer.. ammar lak ke nursery.. akak nanti pun hantar nursery gak.. insya ALlah..

aku lah arween said...

takper lah babe
orang lain tak tao

tp ko ngan family ko tao kan sebabnyer

sabar k

khaleda said...

welcome back ;)

lulujunior said...

selamat bertugas!
lama tak jumpa.

♥ EeiNz ♥ said...

wish aja ngan anak² sihat slalo..amin

nasaoji said...

hurrrmmm...

aku nak tau jugak ler..

nnt kt jm, ok..

ammar ader cni, leh wat ubt sunyi ko...

cujen said...

pos la gmbr ammar... suka tgk anak2 ko yg comel

nAdiRah said...

welcome back mis~pie.
mesti liat nak keja pas 2bln cuti. hehehe... dah lengkap dah family ko. semoga berbahagia selalu. insyaAllah.

Mommy Lily said...

ohhh dah start keja dah. mesti berattt je kan nk gi keja. tp jgn risau2 kan ammar kt nursery, insyaallah tk apa2. kalau fikir byk nnti tk leh wat kerja pula ye