Followers

29 July, 2009

Sentiasa Di Hati Ku

Senget la pulak

Ni kemen peluk lg adiknya

uihhh cm nk bg penumbuk je

kakak dihah xpndang kamera pun

Kali ni aku enterprem gmbo anak2 aku yg latest la. Tu pun berploh jam aku nunggu nk uplod...kemen lembap lak kan tenet kt opis ni. Yang pasti aku terlalu rindukan madihah saat ini. Tapi semalam, dia datang sini....wah kemain peluk abis dia ngn adiknya. Adiknya plak mcm tau2 je kakaknya ada, mngomel (bhs dia) sesaje. Mcm banyak sgt bnda yang nk di adukan. Amboi3...kemain lagi ye. Ape pun, kehadiran kedua2nya dalam idop aku amatlah bermakna sekali. Mypie pun bila ammar jaga malam2 dia yang dodoikan kasi sampai tido. Bukan aku yang paksa ok...dia sndiri yang jaga automatik bila dgr ammar jaga. Aku memang dh jauh melanconglah lepas dh bf kn dia.(ada kekejaman disitu..huhu)
Perkembangan Ammar skang xdelah banyak bezanya. Masih baby lagi...pegi injet untuk 2bln aritu, beratnya dh bertambah ke 5kg. Nangis la jugak...xmcm kakaknya, enjit xnangis pun. Dalam seminggu, 2,3 kali gak kakak aku bwk madihah g skolah dia. Amboii kemain suka lg dia berjoget lagu hindustan...bersenam poco-poco...makan mee. Bila mak aku datang amik, dia xnk balik plak tu. Dh sedap berkawan. Masa wedding sepupu mypie aritu pun, kemen ramai la sedara mara, sepupu dia dua orang tu naylie n iman ada memain sama. Lagi riang ria lah dia kan. Sabtu ni ada family day opis aku. Gase di hati dh melonjak2 nk pegi...tp tengah plan lagi ngn mypie nk pegi ke x. Maklumlah dh ber'anak' kecik ni, agak terbatas skit pergerakan.

7 comments:

nasaoji said...

dihah tak sabar nak tnggu amamr besar tu,,...

ader yg adik buli kakak kang..;p

@e_da said...

comel kedua2nya.. bertuah haja atas anugerah ini.... adik dah nak dekat sama dah cam kakak... heheh

IdaShah said...

owhh muka ammar dah bolat
kakak n adik dua2 cute

aku lah arween said...

OMG they're so cute ok

gerammm giler ngan bdk 2 orang nie

cubit sket

Aleeya said...

aduyai comelnye...emsemnya ammar..he he..

y a n said...

wah !~comel nya . yan bakal jd mak su bulan 10 ni .. heee x sabo

+NADS+ said...

hai haja...
xsangka kan...
kt deliver baby pada hari yg sama...
berat baby pun sama...
hehe..kol bape ammar lahir?