Followers

06 July, 2009

Besday Mygurl

beskal baru

Entry celebrate besday dihah yang ke 2 tahun pun still lagi pending. Aku lupa cable kamera tinggal kt opis...xdapatlah aku nk tempek gambo2 besday mygirl buat masa ni. Cuma yang bole aku tayangkan, hadiah besday dia. Aku ngn ayahnya decide belikan dia beskal aje. Bawak dia ke kedai beskal, dia sendiri yang pilih. Wah, dah pndai memilih anak dara aku yang sorang ni. Nasib pilihan dia bekenan mata aku memandang. Maklumlah, aku xturun dari kete masa diaorg tengah pilih-memilih tu. Kemen teruja dia ngan beskal baru dia. Lupa terus ngn menan2 yang ada. Dah terer nk ke kiri or kanan...kayuh abis lagi....bravo...bravo...

6 comments:

@e_da said...

Cantiknya beskal dihah.. happy belated besday to dihah.... moga jd anak yg soleh n kakak yg baik... :) muahhhh

aku lah arween said...

berkenan aku ngan beskal tue
seb bek own lelaki

eLLy said...

hapy bdaqy dihah ;)
cantik besikal untie nak pinjam boleh ...

IdaShah said...

cantik nya basikal
jom dihah kita jenjalan sambil
kayuh basikal

y a n said...

hello ..nice blog. im random viewer . just drop by, n i follow ur blog too. hit me back ya :D

Ada Ayrissa said...

cunzz nya beskal dihah..
nnt leh bwk adik ammar jln2 ek..hihihih