Followers

10 October, 2009

Oooo...Gusti Ehhh

Adinya kemen ada hati nk menarik baju kakaknya...

Ape yg dipandangnya tu mek

Ni mcm nk brgusti aje...

Dihah klau ngn adik dia...memang dia suka mngacau...nk2 bile adiknya tgh tido...sebole2nya dia nk kejutkan...kadang dia saje menjerit celah buai...tp adiknya xlayan..buka2 mata cmtu jelah..pstu tido balik...klau aku bangun kejap aje...dia lah yg take over tmpt aku...nak tau dia buat ape??? dia bukak kelopak mata adiknya...soh celik...nasib dia xcucuk ke ape...klau aku datang...dan2 dia lari..tgk2 si ammar dh trbeliak biji matanya...adoiiyaiii...dia ingt budak tu bole memain cm dia..brlari sana sini kot...bile aku letakkan kt atas tilam..dia pun sama mnyelit sebelah adiknya...ada ke dia kate 'adik, buat mcm kakak ni'...dia soh ikot style ape dia buat...adoiyaiii...blom time lagi le dihah oiii....yang adiknya xtau ape2...dok main tangan xsudah2, isap jari lah..ketawa la dia bile diagah...ape yg dia geti..tu pun sesekali meniarap dah...kdg separuh je lepas...separuh aram...bontot berat nau...
*autopublish n3

3 comments:

eLLy said...

klu adik tido kakak tak de geng pasal tu dia menyakat adik yg tengah tidor ;)

cik gemuks said...

alah shomey nyer adik beradik nie

gerammmm

nmmy84 said...

kemain lagi adik ngan kakak ye ma.tunggu sket adik besau, kakak angkut ke mane2.hehehe