Followers

27 October, 2009

Susu Lemak Manis :))

mystok (masih blom capai tahap mberangsangkan)

Alhmdulillah syukur, sehingga ke hari ini susu badan aku masih ada dn bole buat stok ebm untuk ammar. Namun bila smpai nk dtg bln tu(tp peyed xkuar)...hasil perahanku jatuh merudum. Kadang2 xdapat buat stok lgsg...so ammar akn direct je dr aku. Dan untuk anta ke umah pngasuh aku curi stok ebm yg masih ada. Tu yg kdg2 bile curi2 ebm skali tgk stok kontang dh. Naya je weiii...mngelabah gile aku. Penah gak aku putus bekalan stok ebm...nk nangis, rasa tekanan je. Blom lg kisah 'B' aku sakit. Biasa sakitnya mcm kena air panas je aku gase...nk usik xbole, nk pam xbole...sakit nye kemain. Nak xnk, tahanlah jugak kesakitan tu, pam slow2...klau x lg sakit. Skang, setakat arini stok ebm aku adalah dlm 15 botol yg mngndungi 4 ke 5 oz stp satu botol...setiap ari kt opis aku akn pam sekurang2nya 3/4 botol seari. Skang aku jarang minum sngkuang cina brand seasons tu...aku just minum jus tmbikai(buat sndiri), susu low fat blend ngn kurma (sedap gile), air suam bgelen2 dan milo tp2 pagi dalam 1 L tuk aku bwk bekal ke opis. Sengkuang cina tu skali skala la aku amik...bila kala aku malas skit nk sediakan jus tmbikai, susu low fat sume tu..hikss ;).
Ape pun, semoga aku masih lagi dapat bf ammar selama boleh. Bila dia dh start mkn ni, nyusu pun kuranglah skit belah siangnya...tp malam mng direct je dr aku...kdg2 xtrbilang bape kali dia celik nk mnyusu.

6 comments:

@e_da said...

cayala ja.. banyak tul.. jeles nengok... akak selalu tinggal kan kat mikhail dlm 3-4 botol je cukup2 tuk sehari tinggal bekerja.. huhu tp alhamdulillah setakat hari ni susu masih ada walaupun di pam aje tanpa direct bf..

Aziesham74 said...

perhhhhh,.,byk betul botolll
pas ni boleh buka kilang botol yewww..hehehehehehe
bertuah budak zaman sekrg ni
dari kecik pun dah mewah dgn botol2...esok2 dah besar pasti bermewah2an dgn apa ntah lagi ekkk
mak gakkkk yg susah nak cari duit...mcm mekkkk..huhuhuhhhhh...
tahniah...byk tu susu..dah save dah tuuuuuu

cik gObu said...

wahhhh
patut lah cepat kurus babe eh

Dee said...

syabas haja..

nn said...

go..go..
u can do it...
hehehe

paij188 said...

wah.. banyak stok. akak tak melalui zaman stok susu la kali ni. sebb dok umahkan. anyway, akak plak tak peood lg bulan nih maybe sebb BF lg. last2 month pun cam sikit2 je.. ala2 antara nakk uar ngan tidak, kadang2 ontime, sekali terlewat, kadang2 tercepat sgt.. nak kate pregnant x lojik plak.. always with protection. hmm anyway, keep it up haja, good for u and ammar.