Followers

31 December, 2009

Hoyehhhh..hoyehhhhh

Syukur...pengakhiran tahun 2009 all PA2 gomen dapat biter gembira. Kenaikkan gred yg selama ni ditunggu2 akhirnya diumumkan juga. Rezeki tahun baru...xsia2 menunggu. Ape pun, semoga dengan kenaikkan gred ini, kerja2 yang dilakukan jugak lebih produktif dan berkualiti. Tahniah buat sume kawan2 PA ku....
*that y la aku kena brpenampilan mngancam skit next year kan...tp xnk hover2 okehh...don't loikeeee..hehe

8 comments:

nuyui said...

salam.. hi there.. nice blog! sajer je jln2 kt sini.. ehehehe.. pakai vogue2x gitu next year ek.. yang penting, cantik n yakin gitu.. hehehe.. happy new year!

@e_da said...

Tahniah haja!!! rezki anak-anak

+NADS+ said...

wah..alhamdulillah...bestnyer...rezeki tahun baru...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

a;a
kawn kite kat jab ni pon dah hepi semacam

hajar, tak perlu hover.
hajar dah lawa apa..kene touch up skit2 jah..:-)

hepi new year..

Ada Ayrissa said...

amin...syukur ek jaa...
hepi new year!!!

paij188 said...

congrats to us! walaupun akak still bercotii akak hepi jugak!

so next year kena lebih mengancam dan marilah sama2 kite men'slim'kan badan. chaiyok!

nmmy84 said...

tahniah utk kita smua.berkat sabar, akhirnye dapat jugak.hihi.
yelah mama, tahun baru ni aku pun nak ubah sket penampilan.rase macam dah mak2 orang je aku skarang.hiii.

salam tahun baru.smg mama satu family bahagia with mr.pie, lovely doter n son.. :)

eLLy said...

alhamdullilah rezeki hujung tahun..

Selamat tahun baru !!